Ana sayfa Sinema Geniş Aile Komşu Kızı filmi geliyor! Rojda Demirer, setten ilk fotoğrafları paylaştı…

Geniş Aile Komşu Kızı filmi geliyor! Rojda Demirer, setten ilk fotoğrafları paylaştı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – 2009-2011 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan Geniş Aile dizisi, o dönemde çok sevilmiş ve hala izleyenlerin hatırından çıkmayan bir diziydi.

2 sezon boyunca ekrana gelen dizi, reytinglerde de büyük başarı elde etmiş ve 2015 yılında Geniş Aile Yapıştır isimli film çekilmişti.

Film büyük ilgi görünce 2016 senesinde Geniş Aile 2 Her Türlü filmi çekilmişti.

Dizinin ardından çekilen iki filmin gördüğü ilgi ve izleyenlerin yoğun istek ve beklentileri üzerine filmin devamı çekiliyor.

Geniş Aile Komşu Kızı ismi verilen filmde sürpriz isimler yer alıyor.

Kısa bir süre önce Show TV’de final yapan Çarpışma dizisinde oynayan Rojda Demirer de kadroda. Demirer, instagram sayfasından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Demirer’in sette çekilen fotoğraflarında yanında Emre Altuğ, Bülent Çolak ve Ufuk Özkan yer alıyor.

Rojda Demirer, gelen sorulara yanıt niteliğinde paylaşımları yaptığını belirterek filmin Ağustos’ta vizyona gireceği müjdesini vererek gülmekten çekemediklerini de belirtti.

İşte Rojda Demirer’in o paylaşımı:

Çok sorulmuş burdan toplu cevap olsun #genişailekomşukızı Ağustos’ta sinema filmi olarak geliyor ? biz gülmekten çekemiyoruz siz de bayramda eğlenmeye hazır mısınız?✌️#set #süperüçlü

Geniş Aile Komşu Kızı filmi geliyor! Rojda Demirer, setten ilk fotoğrafları paylaştı... 8 Geniş Aile Komşu Kızı filmi geliyor! Rojda Demirer, setten ilk fotoğrafları paylaştı... 9