Ana sayfa Dizi Haberleri Komedi dizilerine taş çıkardılar! Kefaret dizisinde öyle bir sahne vardı ki dillere düştü!

Komedi dizilerine taş çıkardılar! Kefaret dizisinde öyle bir sahne vardı ki dillere düştü!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazar Akşamları Fox TV’de yayınlanan Kefaret dizisi, aslında konusu itibariyle bir dram ama öyle anlar yaşanıyor ki komedi dizilerini aratmıyor! Kaybolan kızını arayan bir annenin yıllar sonra kavuştuğu kızı ve oğluyla arasında geçen muhabbet, izleyenleri kırdı geçirdi! Aslında Sude’nin Zeynep’in kızı olup olmadığı bir muammaydı ama Can ile karşılaştıkları o anda yaşananlar, akıllara zarar sorularla gülmekten yerlere yatırdı.

Sude’yi eve getiren Zeynep, gecenin bir yarısı mutfakta Can ve Sude’nin karşılaşması sonrasında ortaya çıkan sorularla karşı karşıya kaldı. Sinan ve Zeynep durumu çocuklara anlatmaya çalıştılar ama her şey birbirine karıştı.

“Babamız öldü” diyen Sude’nin sözleri üzerine şaşkına dönen Can, kalakaldı. Sinan, “Can’ın babası Ahmet, Sabri Bey değil” diyerek duruma açıklık getirmeye çalıştı ama çocukların aklı daha da karıştı.

“Sizin babalarınız farklı” sözleri üzerine Can’ın “Anne? Sen babamı mı aldattın? ” sorusu ve arkasından Sude’nin “Niye onun babası başkası ki? Senin kaç kocan var ki? Ben senin babanı tanıyor muyum?” soruları arka arkaya geldi.

Komedi dizilerine taş çıkardılar! Kefaret dizisinde öyle bir sahne vardı ki dillere düştü! 7

Dizinin ağır havasından bir anda komediye dönüştüren bu sahneyi izleyenler kahkahalarla gülerken, Mert Fırat’ın oynadığı Sinan’ın “Evi yakıp kaçıp gitsek mi acaba?” sözleri ise tuz biber ekti!

Nurgül Yeşilçay’ın oyunculuğuyla beğeni topladığı dizide Zeynep’in akşam vakti üst üste gelen bu sorular karşısında ne yapacağını bilememesi ve çocukları odalarına göndermesi de bir başka detaydı.

İşte izleyenleri güldüren o sahne: