Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gerçeğin Peşinde programında Sıla hedef mi saptırıyor? Melek Şengönül cinayetinde yeni gelişme!

Gerçeğin Peşinde programında Sıla hedef mi saptırıyor? Melek Şengönül cinayetinde yeni gelişme!

tarafından ker_def

Melek Şengönül cinayetinde yeni gelişmeler yaşandı. 29 bıçak darbesiyle, ağız içindeki her şey zarar görecek şekilde feci bir cinayet… Hala yapan kişi veya kişiler elini kolunu sallayarak dolaşıyor. Vahşice öldürülen 60 yaşındaki Melek Şengönül’ün hikayesi bir süredir Serap Paköz’ün sunduğu Gerçeğin Peşinde programında ekrana getirilmekteydi.

Sıla’nın hedef saptırdığı iddiası programda yer aldı. Sıla’dan DNA örneği alındı. Sıla’nın rahat tavırları rahatsızlık ediyordu. Sıla’nın farklı sözleri büyük şüphe uyandırdı. Videodan o anları izleyebilirsiniz.

“Gerçeğin Peşinde” hafta içi her gün saat 09.45’te canlı yayınla TV8’de ekrana gelmeye devam ediyor. Yıllarca yaptığı programlarla kayıpları kavuşturan, cinayetleri aydınlatan ekranın güvenilir yüzü Serap Paköz, “Gerçeğin Peşinde” programı ile geri döndü.

“Gerçeğin Peşinde” cinayetleri çözüme kavuşturup, kayıpları buluyor, muhabirlerle birlikte emekli polislerden destek alarak konusunun uzmanı polisler ile birlikte hem olayları araştırıyor hem de olay yerinden doğru ve detaylı bilgileri güncel olarak yayınlıyor.