Ana sayfa Dizi Haberleri Gitti Kıvanç, geldi Feyyaz! Kadın dizisinin Arif’i Feyyaz Duman’a evlenme teklifleri yağıyormuş!

Gitti Kıvanç, geldi Feyyaz! Kadın dizisinin Arif’i Feyyaz Duman’a evlenme teklifleri yağıyormuş!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Ne Kıvanç Tatlıtuğ, ne Burak Özçivit, ne Kenan İmirzalıoğlu… Son dönemin en çok konuşulan ve sosyal medyada beğeni yağmuruna tutulan isim, Kadın dizisinin Arif’i Feyyaz Duman adeta!

Dizide Özge Özpirinçci’nin oynadığı Bahar’ın en büyük destekçisi, iyiliğin, samimiyetin, dürüstlüğün timsali haline gelen Arif, dizinin müdavimleri arasında da sosyal medyada övgüler almaya devam ediyor.

İki çocuğuyla zor bir hayat yaşayan Bahar’ı içten içe seven Arif, son dönemin fenomen karakteri oldu adeta!

Dizinin başrolü olan Caner Cindoruk’a bile nasip olmayan bir ilgiyle takip ediliyor şimdi Arif karakterini oynayan Feyyaz Duman.

İlk kez bir dizide oynamasına rağmen 16 yaşından beri oyunculuk yapan, Amerika’da eğitim alan ve oynadığı filmlerdeki rolleriyle ödüller alan Feyyaz Duman’ı, televizyon izleyicisi yeni tanıyor.

Gitti Kıvanç, geldi Feyyaz! Kadın dizisinin Arif'i Feyyaz Duman'a evlenme teklifleri yağıyormuş! 7

Mardin doğumlu olan oyuncu, 6 yaşına kadar Türkçe dahi konuşamadığı halde, şimdi uzun boylu, yakışıklı, popüler jönlerin yerini aldı resmen!

Oyunculuğuyla göz dolduran Feyyaz Duman’ın popüler olmasını sağlayan Kadın dizisini izleyenlerden oyuncuya yorumlar, beğeniler yağıyormuş. Duman, Milliyet Gazetesi’ne verdiği röportajda evlenme teklifleri de aldığını belirtiyor.

KADIN DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

“Daha çok oyunculuğumla ilgili güzel yorumlar alıyorum. Bazen çok hoşuma giden edebi metinler gönderiliyor. Tanışmak, seti ziyaret etmek ve evlenmek isteyen birçok kişiden de mesaj alıyorum” ifadesini kullanan Feyyaz Duman, yurtdışında tanındığını, Türkiye’de ancak Kadın dizisinde oynayınca tanınır olduğunu belirterek hayranlarının ilgisinden de gayet memnun olduğunu dile getiriyor.