Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de kötü sürprizlere şimdiden hazır olun!

İstanbullu Gelin’de kötü sürprizlere şimdiden hazır olun!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü 4 Mayıs Cuma akşamı ekrana gelecek.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizinin yeni bölümünde, doğum sonrası konaktan ayrılmayı düşünen Süreyya’ya Esma Hanım bir öneride bulunuyor.

Fikret’in hayatı ise yine çok karışacak. Esra ile tesadüfen karşılaşan Fikret’in dengesi bozuluyor.

Adem ve Faruk arasında ise sular durulmayacak. Şirketten ayrılmayı düşünen Adem’i ikna etmeye çalışan Faruk, konuşmaya çalışıyor. Ancak Adem’in Boranlar’la ilgili yeni planları var.

İstanbullu Gelin'de kötü sürprizlere şimdiden hazır olun! 7

Faruk’la ilgili de anlaşılamayan bir durum yaşanacak. Halsizlikler hisseden Faruk’un durumu dikkat çekti. İzleyenler sosyal medyada “Faruk’ta tümör mü var?” sorusunu sormaya başladı.

Anlaşılan yeni bölümde kötü sürprizler izleyiciyi bekliyor!

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

48. bölüm tanıtımının yayınlanmasından sonra, sosyal medyada da kızılca kıyamet koptu! Esra’nın yeniden dönmesine bazı izleyenler sevinirken, bazıları da eleştiri yağmuruna tuttu. İpek’in konağa yeniden dönmesinden sonra hala akıllanamamış olması izleyenleri kızdırmıştı. Bu yüzden Esra’nın gelişi kimi izleyenlerin hoşuna gitti.

Faruk’un hasta olması ise kafaları karıştırdı. Şimdiden “Faruk ölüyor mu?” şeklinde yorumlar gelmeye başladı bile diziye.

İşte 48. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Süreyya, Faruk’a olan güvenini sorguluyor!

Faruk’un, Adem’i köşeye sıkıştırmak için yaptığı plan Süreyya’da büyük hayal kırıklığı yaratır. Süreyya kocasına karşı olan güvenini sorgularken Dilara ile olan dostluğunu tekrar tehlikeye sokmak istemez. İpek yarattığı tablonun keyfini çıkarmaktadır. Murat’ın ani yurt dışına taşınma kararı ise konağa bomba gibi düşer. Adem, Boranları yıkmak için adımlarını atmaya başlar. Faruk’un ise önemli bir karar vermesi gerekmektedir.