Ana sayfa Kadın Haberleri Gizem Karaca, 26. yaşından çok şeyler öğrendi!

Gizem Karaca, 26. yaşından çok şeyler öğrendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gizem Karaca, şu sıralarda Kanada’da bulunuyor. Eşi Kemal Ekmekçi ile birlikte ABD’nin ardından Kanada’ya geçen oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çekmeye devam ediyor.

7 Eylül 1992 doğumlu olan Karaca, düğüm gününü de bu ülkede kutladı. Neler yaptığı ile ilgili bir paylaşımda bulunan Gizem Karaca,26. yaşın kendisine çok şeyler öğrettiğini ifade etti.

Geride bıraktığı yıl kimi zaman üzüldüğünü kimi zaman da sevindiğini ifade eden Gizem Karaca, inişli çıkışlı bir sene geçirdiğine vurgu yaptı.

İşte Gizem Karaca’nın paylaşımı:

Bu fotoğrafta gördüğünüz gibi yeni yaşıma böyle koşarak giriyorum. Belkide önceki yaşımdan koşarak çıkıyorum. Nasıl yorumlarsanız yorumlayın ☺️ 26 bana çok şey öğretti, özellikle insanları. Kimi zaman üzüldüm kimi zaman inanılmaz yüksek sevinçlerim oldu. Gerçekten inişli çıkışlı sürpriz dolu bir seneydi. Aslında çok fazla ve gereksiz şeylere sahip olduğumu anladım. Çoğundan kurtuldum. Daha düzenli yaşamaya başladım. Bedenimi, sağlığımı daha çok dinlemeyi öğrendim. Mesela daha fazla su içiyorum. Sporumu aksatmıyorum, abur cubur yemiyorum (tamam tamam arada yiyorum ?) Toprakla daha fazla vakit gecirmeye basladim, biseyler ektim, biçtim ve pişirdim. Yeni bir kedi edindim ☺️ bazen çok kedi ve köpek paylaşıyorum isyan edenler oluyor biliyorum ama inanın onlar bana çok iyi geliyor, en azından içleri dışları bir ?… Umarım yeni senem şeffaf insanlarla dolu, mutlu, sağlıklı ve en önemlisi huzur dolu olur. Her bitirdiğim sene için notlarım vardır. Bunu bu sefer buraya yazıcam. ? kötü enerji yayan herşeyi , herkesi çıkardın hayatından. Afferim sana! Bu arada bu fotoğrafın çekildiği yer Canada’da Church st. Burda insanlar olduğu gibi davranıyor, giyiniyor, çekinmiyor, utanmıyor, istediği gibi seviyor, istemediğini sevmiyor. Kısacası şeffaf yaşıyorlar. Tuttum bu kelimeyi. Yeni yaşımın teması bu ???? 07.09.19

Gizem Karaca, 26. yaşından çok şeyler öğrendi! 7