Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeş Çocukları 18. bölüm 2. fragmanında Umay’ın Adnan’a cesur çıkışı!

Kardeş Çocukları 18. bölüm 2. fragmanında Umay’ın Adnan’a cesur çıkışı!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayan Kardeş Çocukları dizisi, pazar akşamları yayınlanmaktaydı.
17. bölümüyle sezon finali yapan dizi, reytingleri iyi gidince yeni sezona da devam biletini almıştı. Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu ve Afra Saraçoğlu’nun başrolünde oynadıkları dizi, sezondaki pek çok dizi arasında dikkat çekmeyi başarmıştı.

Özellikle sezon finalinde iki ana karakterin ölümle burun buruna geldiği bölüm sonrasında yeni bölüme olan merak da artmıştı. Yeni sezon çekimleri bir süre önce başlayan dizinin tanıtımları da dönmeye başladı. Kardeş Çocukları, 2. sezonuna 17 Eylül Salı günü 18. bölümüyle başlayacak.18.bölümden 2.fragman yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

18.bölüm 2.fragmanında Ümran ile Umay’ın İdil’in ölümüyle ilgili karşılıklı suçlamaları… İdil’in intikamını almak için gelen babası Adnan’a karşı Umay’ın cesur hareketleri yine izleyicileri mest edecek. Cem Davran’ın canlandırdığı Adnan Harmancı’nın gelişiyle Saner ailesinin etrafında kara bulutlar dolaşıyor.

KARDEŞ ÇOCUKLARI’NDA NELER OLACAK?

2.sezon fragmanlarında öldü sanılan Umay’ın çok daha güçlenmiş bir şekilde dönüşüyle dizi, yeniden heyecanlı günlerine geri dönecek! Üstelik dizinin kadrosuna yeni katılacak isimlerle birlikte sezonda çok daha iddialı bir hikayeyle gelmeye hazırlanıyor. Cem Davran bu isimlerden birisi! Davran’ın hangi rolde oynayacağı da merak konusu.

Kanalın Kardeş Çocukları dizisine çok güvendiği, dizinin gününü değiştirmesinden de belli oluyor! Zira Kardeş Çocukları dizisi artık Salı akşamları ekrana gelecek.

Karşısında Fox TV’nin Kadın ve atv’nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi güçlü iki dizisi de yer almakta! Tabii başka kanalların yeni ve iddialı dizileri de yine rakip olmak için hazırda bekliyor!

Dolayısıyla Kardeş Çocukları dizisi, yeni sezondaki iddiasını gününü değiştirerek göstermiş oldu! 18. bölümü 17 Eylül Salı akşamı saat 20..00’de ekranda olacak.

Tanıtımı izleyenler, yeni bölüm için meraklanmaya başladı bile!

İlk sezonun finalinde vurulan Yıldırım beyin kurtulduğunu bir önceki fragmanda öğrenmiştik. Aynı şekilde Nur Fettahoğlu’nun canlandırdığı Umay Karay karakteri de kendini göstermişti.