Ana sayfa Sosyal Medya Gizem Karaca hakkında şehir efsanesi üretildi! İşte Gizem Karaca gerçeği!

Gizem Karaca hakkında şehir efsanesi üretildi! İşte Gizem Karaca gerçeği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Gizem Karaca tükenmişlik sendromuna yakalanmadı, köy hayatını keşfetti.. Kemal Ekmekçi ile evlendikten sonra İzmir’e yerleşen ünlü oyuncu Gizem Karaca, önceki gün İstanbul’a gelmiş ve Songül Öden’in Lal Hayal isimli oyununu izlemişti.

Ünlü oyuncunun tükenmişlik sendromuna yakalandığı şeklinde sosyal medyada yayılan iddialar karşısındaki duruşu da aslında durumun düşünülenden çok farklı olduğunu gösteriyordu.

Gizem Karaca hakkında şehir efsanesi üretildi! İşte Gizem Karaca gerçeği! 9

Zaten Gizem Karaca’nın sosyal medya hesabını takip edenler tükenmişlik yaşaması bir yana, ne kadar mutlu ve huzurlu bir hayat yaşadığına şahit olmaktaydı.

Gizem Karaca hakkında şehir efsanesi üretildi! İşte Gizem Karaca gerçeği! 10

Kendi bahçesinde meyve ve sebze yetiştiren, organik beslenen, çimler üzerinde spor yapan, köpekleri ile sokakların keyfini süren Gizem Karaca, bir hayli huzurlu bir hayat yaşamakta.

Gizem Karaca hakkındaki iddialar için şu sözleri söyledi: “Sektörde benim için ‘tükenmişlik sendromu’na yakalandı, her şeyi bıraktı’ dedikodusu çıkmış. Tükenmedim. İstanbul’dan ve beni yoran çevreden uzaklaştım. Eşim Kemal ile İzmir’de sakin bir köy hayatı yaşamayı tercih ettim. Huzur içindeyim, kafamı dinliyorum. İstanbul’u özlersem geliyorum.”

Gizem Karaca hakkında şehir efsanesi üretildi! İşte Gizem Karaca gerçeği! 11

Ünlü oyuncu yeni sezon için proje düşüncesi olduğunu, 1 yıl kadar kendini geri çektikten sonra doğru bir proje ile artık ekrana dönebileceğini sözlerine ekledi.

Oyuncu en son 2018 yılında 8 bölüm süren İnsanlık Suçu dizisinde başrolde yer almıştı.