Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinin yeni bölümleri için umut ışığı belirdi!

Baraj dizisinin yeni bölümleri için umut ışığı belirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin 2020 yılında büyük beklentilerle ekrana getirdiği Baraj dizisi sadece iki bölüm olarak yayınlanabildi.Dizinin başrollerinde Feyyaz Duman, Burak Yörük, Biran Damla Yılmaz ve Sumru Yavrucuk bulunuyor. Peki dizinin yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak? Haberimizde detayları bulabilirsiniz.

İlk 2 bölümü büyük beğeni toplayan Baraj dizisi, FoxTV’nin beklentilerini karşıladı. Kadın dizisinin bitmesinin ardından Salı günlerine güçlü bir dizi arayan Fox TV, Baraj dizisinde karar kılmış ve haklı çıkmıştı.

İlk iki bölümü çok beğenilen Baraj dizisinde Biran Damla Yılmaz Nehir karakteri ile büyük beğeni topladı. Burak Yörük özel hayran kitlesi sayesinde çok konuşuldu.

Baraj dizisinin yeni bölümleri için umut ışığı belirdi! 7

Ancak asıl büyük çıkışı Feyyaz Duman yaptı. Nazım karakterini canlandıran Feyyaz Duman, Kadın dizisindeki Arif’in ardından yine çok etkili bir oyunculuk sergiledi. Baraj dizisi hem hikayesi hem oyunculuk performansları hem de müzikleri ile çok beğenildi.

Baraj dizisinin çekimleri koronavirüs salgını nedeniyle Mart ayının ortasında durduruldu. Yeni planlama ise Mayıs ayının sonunu işaret ediyor. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Baraj dizisinin çekimlerine başlamak için 27 Nisan tarihi düşünülüyor.

Ramazan bayramının ardından dizi sete çıkabilir. Ancak planların değişebileceğini de hatırlatalım.