Ana sayfa Sosyal Medya Gizem Karaca’yı sokakta çıldırtan hayran sorusu!

Gizem Karaca’yı sokakta çıldırtan hayran sorusu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gizem Karaca ekranda çok başka ama yakından gören şaşırıp kalıyor! Ünlü oyuncu Gizem Karaca, youtube’da Onedio’nun hazırladığı programda izleyicilerden gelen sorulara yanıt verdi. Şampiyon dizisine Elisa Elif karakteri ile katılan oyuncu, güçlü bir kadın rolü olmasının ve hayatında da yeri olan boks üzerine bir yapım olmasının kendisini etkilediğini söyledi.

Oyuncu bir hayranının “Sorulmasından en çok sıkıldığın soru nedir?” şeklindeki sorusuna verdiği yanıt ile dikkat çekti. Kendisi ekranda görenlerin yakından gördüğünde çok şaşırdığını anlatan Gizem Karaca, “Dışarıda karşılaştığım insanlar hep, ‘Siz daha zayıfmışsınız, daha uzun boyluşmuşsunuz, niye bu kadar kilolu gösteriyor ekran falan, orada deliriyorum. İyi mi kötü mü söylüyor anlayamıyorum onu” şeklinde konuştu. Oyuncu, ekranda tombul ve kısa boylu gibi göründüğünü söyleyenlere de çok bozuluyor.

Gizem Karaca, uyandığı zaman ilk telefonuna baktığını, partneri nedeniyle reddettiği dizi projesi olduğunu da belirtti. Oyuncu, kedi-köpek malzemelerine de çok para harcadığını anlattı.

Sette zaman zaman kendi kıyafetleri ile yer aldığını anlatan Karaca, Şampiyon dizisinin ani geliştiğini, uçakta senaryoyu okuyup hemen ertesi gün de sete gittiğini, bu yüzden de bir bavul kendi kıyafetlerini götürdüğünü anlattı.

Toplu taşımayı, özellikle de trafikte metroyu çok kullandığını anlatan oyuncu, kendisini duygusal, eşi Kemal Ekmekçi’yi ise mantıklı olarak tanımladı.

Programı videodan izleyebilirsiniz.