Ana sayfa Sosyal Medya Gizli Saklı dizisinde Sinem Ünsal’ı gören hayranları bu haline ve rolüne bayıldı!

Gizli Saklı dizisinde Sinem Ünsal’ı gören hayranları bu haline ve rolüne bayıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gizli Saklı dizisi Fox TV ekranında Çarşamba akşamı yayınlandı ve ilk bölüm itibariyle de rakibi Seversin dizisinden daha iyi reytingler almayı başardı. Halit Özgür Sarı ile başrolde yer alan ve Naz isimli polis karakterini canlandıran oyuncu, bir mafya liderini takip için başka bir kılığa giriyor. Dizide Naz dışında Yaz isimli karakter ile de dikkat çeken oyuncu hem yetenekleri hem düzgün fiziği hem de güzelliği ile hayranlarını bir kez daha mest etti.

Fox TV’de yayınlanan Kamera Arkası programına konuşan Sinem Ünsal, yeni dizisi için büyük bir heyecan içinde olduğunu saklamadı. Hem polisiye hem de komedi hikayesi olan dizide giydiği seksi kıyafetlerle de göz dolduran Sinem Ünsal, karakterini şöyle anlattı: “Yetenekli ama acemi, yeni mezun bir polis akademisi mezunu kızımız Naz ile; çok yetenekli, çok tecrübeli, yakışıklı ve bir o kadar cool, işini çok iyi yapan Pamir’in gizli bir görev için bir araya gelerek yollarının kesişmesi ile hikayemiz başlıyor.”

Gizli Saklı dizisinde Sinem Ünsal'ı gören hayranları bu haline ve rolüne bayıldı! 6

İki polis karakterinin birbirlerinin zıttı olduğunu anlatan Sinem Ünsal, dizi için öncesinde eğitim aldıklarını ve bu ön hazırlık sürecinin de çok keyifli geçtiğini anlattı.

Sinem Ünsal’a bu rolü çok yakıştıran hayranları, partnerliğini yapan Halit Özgür Sarı’yı da beğendi. Levent ve Pamir karakterleri ile hikayede yer alan Halit Özgür Sarı da çok iyi bir çıkış yaptığı Kardeşlerim dizisinden sonra yeniden setlere döndü.

Yapı olarak her zaman heyecanlı birisi olduğunu anlatan Sarı, yeni dizi nedeniyle heyecanını daha da arttığını söyledi. Oyuncu her karakterinin altının dolu olduğunu ve bunun da çok değerli olduğunu ifade etti.

Gizli Saklı dizisinde Sinem Ünsal'ı gören hayranları bu haline ve rolüne bayıldı! 7

Halit Özgür Sarı, “Naz ve Pamir iki zıt kutup. Biz de başka bir şey var. Pozitiflikten, negatiflikten ibaret değildi. İki karakter arasında bu kadar uzaklık var. Ama üçgenin diğer tarafında bir bağ var” diye konuştu.

Aksiyon sahnesi çekmeyi çok sevdiğini dile getiren oyuncu, “Belki de en çok çekmeyi sevdiğim sahneler” diyerek hareketli sahnelerde oynamaktan memnun olduğunu belirtti.

Dizide bir başka sürpriz ise Tarık karakteri ile bir mafya liderini canlandıran Tardu Flordun oldu. Bir dönem çok etkili dizilerde izlediğimiz ve uzun süre de ekrana ara veren Tardu Flordun’un farklı imajı ile yeniden ekrana dönmesi hayranlarını çok memnun etti.

Gizli Saklı dizisinde Sinem Ünsal'ı gören hayranları bu haline ve rolüne bayıldı! 8