Ana sayfa Sosyal Medya Destan dizisi ara verdikten sonra Ebru Şahin yeni bir heyecanın içine dalacak!

Destan dizisi ara verdikten sonra Ebru Şahin yeni bir heyecanın içine dalacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan ve Salı akşamları izleyicilerle buluşan Destan dizisi, sezonun sonlarına doğru reytinglerinin düşmesi ile dikkatleri çekti. Sezona iyi başlasa da Üç Kız Kardeş dizisinin ritmini bozduğu Destan için ikinci sezonun çok daha başarılı olması bekleniyor.

Bozdağ Film’in projelerinde ilk sezonlar genellikle bir deneyim süreci oluyor ve ikinci sezonda hatalar ile eksikler giderilerek çok daha etkili projeler ortaya çıkıyor. Bu durumu Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman ile tecrübe eden izleyiciler, Destan dizisinden bu nedenle ikinci sezonda daha büyük beklenti sahibi lodu. Ebru Şahin de hikayenin ana karakteri olan Akkız rolüyle büyük bir çıkış yaptı.

Hercai gibi zorlayıcı 3 sezondan sonra böyle bir rol gelince kaçırmak istemeyen ve fazla dinlenemeden yeniden büyük bir temponun içine giren Ebru Şahin, bu emeklerinin karşılığını da alıyor. Hem kendisini çok geliştiren, özellikle dövüş konusunda aldığı eğitimler ile çok farklı bir noktaya ulaşan Ebru Şahin, ayrıca hayran kitlesini de bu süreçte büyüttü.

Ebru Şahin’in özel hayatında da önemli gelişmeler yaşanıyor. Genç oyuncu, basketbolcu sevgilisi Cedi Osman ile hayatının en güzel günlerini yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sevgilisi ile nişanlanan Ebru Şahin, bunu da 28. yaş gününe denk getirerek çifte mutluluk yaşadı…

Destan dizisi ara verdikten sonra Ebru Şahin yeni bir heyecanın içine dalacak! 7

Destan dizisinin sezon arası vermesinin ardından ise oyuncuyu bu sefer düğün heyecanı bekliyor. Hem de çifte düğün yaşanacak. Cedi Osman’ın ailesinin yaşadığı Makedonya’da yapılacak nikah şimdiden hayranlar tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

Temmuz ayı içinde Makedonya’da yapılacak nikah töreninin ardından ise ünlü çift bu sefer İzmir’in Çeşme ilçesinde düğün yapacak. Düğünün tarihi olarak da 7 Temmuz belirlenmiş durumda…

Ebru Şahin için Destan dizisinin sezon arasında özel hayatında çok önemli gelişmeler yaşanacak ve oyuncu da bunun için hazırlıklarını sürdürüyor.