Ana sayfa Sosyal Medya Gökçe Bahadır dizideki rolüne kendini kaptıranlardan değil

Gökçe Bahadır dizideki rolüne kendini kaptıranlardan değil

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, projeden projeye koşuyor… Kendi Yolunda isimli filmin çekimlerinin tamamlanmasının ardından müzikal projesine ağırlık veren Bahadır, provaları sürdürüyor.

Sezen Aksu şarkılarını sahnede seslendirecek olan oyuncu, İzmir’in Kızları isimli müzikalde rol alacağı için çok heyecanlı. Hayalinin gerçek olacağını söyleyen Gökçe Bahadır, İstanbul Life dergisinin sorularını yanıtladı.

Müzikalleri çok seven oyuncu, “Müziğe olan ilgimin altında yatan aslında hep müzikale olan hayranlığımdı. Sahnede şarkı söylerken, bunu bir gün müzikalde oynayacağımı hayal ederek yaptım” şeklinde konuştu.

Birçok rolde yer alan oyuncu, rollerden çıkmanın kendisi için zor olmadığını da anlattı. Oyuncu, özel hayatı ile iş hayatını da birbirine karıştırmıyor.

Gökçe Bahadır, “Daha önce birçok işte oynadım ve hepsi birbirinden oldukça farklı, derin rollerdi ama sıyrılmak konusunda pek sıkıntı yaşamadım. Çünkü bu benim işim ve işim bitince kendi özel hayatıma dönmeyi seviyorum. Gökçe’nin hayatını korumaya çalışıyorum” dedi.