Ana sayfa Sosyal Medya Gökçe Bahadır karantinada geçen bir gününü anlattı!

Gökçe Bahadır karantinada geçen bir gününü anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, karantina günlerini evinde geçiriyor. Koronavirüs salgınının Türkiye’de görülmesinin ardından evine kapanan ünlü oyuncu, daha çok müzik çalışmaları ile dikkat çekti. Oyuncu, yaptığı paylaşımlarla piyanoya yeniden başladığını ve bıraktığı için de pişman olduğunu belirtti.

Gökçe Bahadır, koronavirüs öncesinde uzun bir hazırlık dönemi geçirmiş ve İzmir’in Kızları isimli müzikli oyun için büyük çaba harcamıştı. Sahneye kısa bir süre çıkabilen oyuncu, performansıyla da herkesi kendisine hayran bırakmıştı. Hem dans ettiği hem de Sezen Aksu’nun şarkılarını seslendirdiği oyun, kariyeri açısından büyük bir adım oldu.

Koronavirüs sonrasında yeniden sahnelerde olmayı sabırsızlıkla bekleyen Gökçe Bahadır, karantinada bir gününün nasıl geçtiğini de 11 Mayıs Pazartesi’yi işaret ederek paylaştı.

Ünlü oyuncu, “Öyleydi, böyleydi, şöyleydi. Ona baktın mı, bunu izledin mi? Çiçeği suladık mı, ne kedinin yemeği mi bitmiş. O gün nasıl da gülmüştük. Hadi ya yapma ya. Derken bugün de bitti” diye yazdı.

Gökçe Bahadır karantinada geçen bir gününü anlattı! 7