Ana sayfa Dizi Haberleri Gökçe Bahadır ünlü olana kadar kapıdan kovulup, bacadan girdi!

Gökçe Bahadır ünlü olana kadar kapıdan kovulup, bacadan girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayat Bilgisi dizisine başlayana kadar kendisini kanıtlamak için büyük mücadele sergileyen Gökçe Bahadır, o dönemde büyük çile çekti.Birçok kapı çalan oyuncu, “Radyo programı yaptım, televizyonda canlı yayın yaptım. Bir tane trafik programı sundum. Tiyatroda oynadım, uzun bir süre” dedi.

Kendisini ispat etme sürecinde çalmadığı kapı kalmayan oyuncu, kapıdan kovulup bacadan girdiği anlar da yaşadı. Oyuncu olmaya karar verdikten sonra bir ajansa yazılan Gökçe Bahadır, Gani Müjde’nin kendisini Hayat Bilgisine seçmesi ile hayatının değiştiğini anlattı.

Gökçe Bahadır, Hayat Bilgisi dizisiyle birlikte tanındığını ve sonrasının kendisi için daha kolay olduğunu anlattı.

Oyuncu, “Ben o zaman ajansa yazılırken bile acaba bir diziden rol kapsam parladım diye bir duygu ile girmemiştim. Böyle bir dönem yoktu.Dizide oynamak o zaman büyük bir şanstı. O an sadece oyunculuk tutkusu ile ajansa yazıldım” diye konuştu.

Okan Karacan, Gökçe Bahadır’ın ünlü olma sürecinde kendisinin de önemli katkıları olduğunu söyledi.

Gökçe Bahadır ünlü olana kadar kapıdan kovulup, bacadan girdi! 7

Katıldığı yayında Gökçe Bahadır ile ilgili bir anısını da anlatan Karacan, şöyle konuştu:

“Önceden ofisimizin yarısı Tümay Özokur’undu ve bizim çocuk oyunlardan bir kızı çok beğendiler. Sonrasında o kız Hayat Bilgisi dizisinde Törpü karakterini ardından ise Yaprak Dökümü’nde ‘Leyla’ karakterini canlandırdı. O kız Gökçe Bahadır’dı. Ben bu hikayeden de gururla bahsediyorum.”