Ana sayfa Dizi Haberleri Gökhan Alkan müjdeyi verdi! Kalp Yarası dizisi Antakya’dan yola çıktı geliyor!

Gökhan Alkan müjdeyi verdi! Kalp Yarası dizisi Antakya’dan yola çıktı geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mayıs sonuna doğru diziler birer birer final yapıyor ya da sezon finaline gidiyor. Bu arada yeni yaz dizileri de kapıyı çalmak üzere. Çekimleri başlayan ve dikkat çeken yapımlardan bir tanesi de Kalp Yarası dizisi.

Gökhan Alkan’ın yaptığı paylaşım ile dizinin çekimlerinin başladığı da öğrenilmiş oldu. En son Yasak Elma dizisinde oynayan Alkan, yeni dizisi Kalp Yarası ile ekranlara gelecek.

Süreç Film imzalı Kalp Yarası dizisi, son derece iddialı bir yapım olarak merakla bekleniyor. Oyuncu kadrosunun yanı sıra hikayenin yazarının ünlü yönetmen ve yapımcı Tomris Giritlioğlu olması da diziyle ilgili heyecanı arttırıyor.

Gökhan Alkan müjdeyi verdi! Kalp Yarası dizisi Antakya'dan yola çıktı geliyor! 8

Gökhan Alkan ile birlikte dizide Merve Çağıran da başrolde yer alıyor. İkili daha önce 2017 yılında yayınlanan Kalp Atışı dizide oynamışlardı.

Atv’de yayınlanacak ve yönetmenliğini Hülya Bilban’in yapacağı Kalp Yarası’nın diğer oyuncuları arasında Yağmur Tanrısevsin, Toprak Can Adıgüzel, İnanç Konukçu, Zehra Yılmaz, Rıza Akın, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş ile Kemal Burak Alper de yer alıyor.

Senaryosunu Sema Erol ve Mahir Erol yazdığı dizinin çekimlerinin Haziran ayında başlayacağı biliniyordu. Ancak Antakya’da çekimleri yapılacak olan diziden gelen bir paylaşım, çekimlerin çoktan başladığını gösterdi.

İşte Gökhan Alkan’ın paylaşımı…

Gökhan Alkan müjdeyi verdi! Kalp Yarası dizisi Antakya'dan yola çıktı geliyor! 9