Ana sayfa Sosyal Medya Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’dan karşılıklı paylaşımlar hayranları coşturdu!

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’dan karşılıklı paylaşımlar hayranları coşturdu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’nin yeni dizisi Ada Masalı’nda partner olan Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un ekran uyumu merakla bekleniyor. Dram ağırlıklı dizilerden sonra romantik komedi dizisinde buluşacak olan ikilinin yer aldığı yapım için çalışmalar hızlandı.

Kadrosu tamamlanan dizinin okuma provalarına geçildi. Bu arada diziyi bekleyen Navruz ve Turan hayranları ise büyük bir heyecan içerisinde!

Ay Yapım imzalı dizinin yönetmenliğini Ali Bilgin yapacak. Çekimler öncesinde tüm ekibin bir araya geldiği ve senaryo üzerine çalışıldığı anlardan fotoğraflar da paylaşıldı.

Bu arada dizinin başrolleri Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan da aynı anda instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dikkat çektiler.

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'dan karşılıklı paylaşımlar hayranları coşturdu! 8

İkilinin ilk kez bir araya gelerek verdikleri fotoğraflar, hayranları tarafından da beğeni topladı. Navruz’un Zümrüdüanka dizisinden sonra değişen imajı dikkat çekiyor…

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'dan karşılıklı paylaşımlar hayranları coşturdu! 9

Dizide ayrıca İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener gibi önemli isimler yer alıyor.

Senaryosunu Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı Star TV ekranlarında izleyici ile buluşacak dizinin çekimleri çok yakında başlıyor.