Ana sayfa Sosyal Medya Gökhan Özoğuz, Türkiye’yi uyardı: Suya sahip çıkmalıyız! Çok şaşırtacak gerçekler!

Gökhan Özoğuz, Türkiye’yi uyardı: Suya sahip çıkmalıyız! Çok şaşırtacak gerçekler!

tarafından ker_def

Küresel ısınma ve çevre konusundaki duyarsızlıklar nedeniyle hızla tükenen su kaynakları, son yılların en önemli sorunlarından.

Gelecekte ülkemizde de oluşabilecek su sıkıntısı ile ilgili bilimsel çevrelerden yapılan uyarıların yanında kimi ünlü isimlerin de yer aldığı belgeseller çekilmekte.

Televizyongazetesi/Detay – Son olarak National Geographic için çekilen bir belgeselde Gökhan Özoğuz yer aaldı. 25 Litre isimli belgeselle, çok çarpıcı bazı ayrıntılar gündeme getirildi.

Bir hamburgerin yapımı için kaç litre su kullanıldığı gibi ayrıntıların çarpıcı sonuçlarını Özoğuz’un yer aldığı belgesel ortaya koymakta.

Gökhan Özoğuz, bu akşam yayınlanan belgeselin tanıtımını instagram hesabından paylaştı.

İşte ünlü şarkıcının notu ve paylaşımı:

Ülkemizin Doğal kaynaklarının Sahibi Halktır. Halk Hakkın aynasıdır. Bize verilen bu nimetleri korumak da bizim en önemli görevlerimizdendir.
Ülkece Suyumuza sahip çıkmalıyız ve çıkacağız . Akşam 21:00 de bir bakın lütfen ?? #repost @natgeotvturkiye
・・・
Her gün sadece 25 litre su ile yaşamak zorunda olduğunuzu düşünün… 25 Litre belgeseli; gelecekte yaşanabilecek olası bir su kıtlığını ele alırken, günümüzde bu karanlık tabloyu değiştirmenin yollarını Gökhan Özoğuz rehberliğinde arıyor. #25litre #yarınınsuyu @finish_tr @gokhanozoguz @yarininsuyu

Gökhan Özoğuz, Türkiye'yi uyardı: Suya sahip çıkmalıyız! Çok şaşırtacak gerçekler! 7