Ana sayfa Sosyal Medya Gonca Vuslateri, Boğaz’da İstanbul’a baktı ve bir dilek diledi!

Gonca Vuslateri, Boğaz’da İstanbul’a baktı ve bir dilek diledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gonca Vuslateri, İstanbul Kanlıca’da Boğaz’dan geçen gemileri seyrederken düşüncelere daldı.

Ünlü oyuncu geçip giden gemileri izlerken insanın kendi kendine gerçekleri söylemesine yardımcı olan bu manzarayı instagram hesabından paylaştı.

Vuslateri, yine düşüncelere daldı ve instagram hesabından “İstanbul gibi erdemli bir yüz dilerim” mesajıyla dikkat çekti.

İşte o paylaşım:

Bu gece su fotografa gittim yine.. insanin kendi kendine sakince gercekleri söyleyebilmesine yardimci olmasi adina gerekli manzarayi icinde ve disinda kavusmaya hazir hale getirmek oldum olasi zordur. Hem emek ister hem de bir elin bes parmagini gecmeyen seveni .. tasidigi yüke göre,cinsine,kalitesine göre degisen bir düzine gemiyi seyrettim.. hepsi de koprunun altindan gecti gitti.. degisen bir sey yok.. bazisi gitti,bazisi da vardi gidecegi yere. Kalbimi birkac tanesine koydum bu gece. Gitsinler.. ya da varsinlar . Eski defterlerin icinde kuruyan cicekleri yeniden yeserten tüm vefali duygulari hasretle kucaklayabilmis Istanbul gibi erdemli bir yüz dilerim hepimiz icin.. ‘Yuce Tanrim,bizleri sarsin kucaklasin. ‘ #istanbul #kanlica #sezenaksu #gece #dostluk #sevmek #falanfilan

Gonca Vuslateri, Boğaz'da İstanbul'a baktı ve bir dilek diledi! 7