Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Can Aktaş, yeni projesinin tanıtımını paylaştı! Yer yerinden oynadı!

Deniz Can Aktaş, yeni projesinin tanıtımını paylaştı! Yer yerinden oynadı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin en parlak oyuncularından Alina Boz ve Deniz Can Aktaş’ın hayranları büyük bir heyecan içinde. Hayranları, iki oyuncunun başrollerini paylaştığı Bandırma Füze Kulübü filminin gösterime girmesini bekliyor. Çekimleri devam eden filmin ilk tanıtımı paylaşıldı.

Filmin başrol oyuncularından Deniz Can Aktaş da tanıtımı kendi hesabından paylaştı. Aktaş tanıtımı “Otur oturduğun yerde’’ diyenlere İNAT, hayalleri çalınsa da pes etmeyen ve ülkelerinden uzakta, dünyanın bir ucunda NASA’da hayallerine ulaşan Bandırmalı lise öğrencilerinin gerçek hikayelerinden esinlenilen Bandırma Füze Kulübü sinema filminin ilk fragmanı yayında.” sözleriyle paylaştı.

Deniz Can Aktaş’ın Twitter’daki bu paylaşımının ardından deyim yerindeyse yer yerinden oynadı. Hayranları tanıtımı izledikten sonra yaşadıkları heyecanı dile getirirken, özellikle pandemiyle birlikte gidemedikleri sinemaya Deniz Can Aktaş sayesinde yeniden adım atacaklarını söyledi.

Yakışıklı oyuncunun filmdeki performansını şimdiden çok beğendiklerini söyleyen ve tebrik eden hayranları, Aktaş’ın oyunculuğuna hayran kaldıklarını dile getirdiler. Aktaş’ın hayranları şimdi büyük bir heyecanla Bandırma Füze Kulübü’nün vizyona girmesini bekliyor. Deniz Can Aktaş’ın paylaşımının ardından bazı hayranlarının yorumlarını aşağıda görebilirsiniz.

Deniz Can Aktaş, yeni projesinin tanıtımını paylaştı! Yer yerinden oynadı! 11 Deniz Can Aktaş, yeni projesinin tanıtımını paylaştı! Yer yerinden oynadı! 12 Deniz Can Aktaş, yeni projesinin tanıtımını paylaştı! Yer yerinden oynadı! 13 Deniz Can Aktaş, yeni projesinin tanıtımını paylaştı! Yer yerinden oynadı! 14 Deniz Can Aktaş, yeni projesinin tanıtımını paylaştı! Yer yerinden oynadı! 15

Bandırma Füze Kulübü’nde Alina Boz ve Deniz Can Aktaş’ın yanı sıra Erkan Kolçak Köstendil, Atay Yıldız, Aslı Bekiroğlu, Görkem Sevindik, Öykü Gürman, Tolga Canbeyli, Bülent Alkış ve Altan Erkekli’nin paylaştığı filmde ayrıca Nizam Namidar, Ahmet Saraçoğlu, Gökhan Yıkılkan, Bahtiyar Engin, Asaf Doğan, Başak Akan, Bartu Mutlu, Çiçek Acar, Özkan Ayalp, Ayhan Pekbilgin, Emre Yılmaz, Hande Oktan ve Kayra Orta rol alıyor.

Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın üstlendiği film 1950’li yıllarda yaşanan gerçek bir hikayeye dayanıyor. Filmde 1950’li yıllarda Sputnik I’in uzaya fırlatılmasından etkilenerek bir füze kulübü kurmaya karar veren Bandırmalı lise öğrencisi bir grup gencin hikayesi anlatılıyor.