Ana sayfa Sosyal Medya Gonca Vuslateri’nin bir büyük acısı ödül aldıktan sonra ortaya çıktı!

Gonca Vuslateri’nin bir büyük acısı ödül aldıktan sonra ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, 24. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri’nde hayatının en mutlu anlarından birisini yaşadı.

Vuslateri, Düğüm Salonu oyunundaki performansı ile “Komedi yardımcı rolde yılın en başarılı kadın oyuncusu” ödülünü kazandı.

Bu mutluluğu hayranları ile paylaşan Gonca Vuslateri, bir büyük acısını da açıkladı. Üniversite yıllarında kendisine çok inanan ve vefat eden arkadaşı Aslı’yı anan Vuslateri, duygusal bir mesaj ile video yayınladı.

İşte o paylaşım:

Su da surada dursun..: Bu zamana kadar aldigim tüm ödüllerin arasinda üniversite yillarinin basinda hayata gözlerini yuman en sevdigim,en kucakladigim biricik dostum Asli’nin resmi durur.. ve her ödül aldigim gece bu sarkiyi acar Aslima bir seyler soylerim.. en buyuk ödül yolun basindayken bize inanan dostlarimiz ve birlikte eslik ettigimiz sarkilardir .. mumlarimi yaktim,dualarimi ettim ve Asli’nin tilsimina bir odul daha kattim bu gece.. ve sarkimi actim .. “if you knew how lonely my life has been/ and how long I’ve been so alone/ and if you knew how I wanted someone to come along and change my life the way you’ve done/ it feels like home to me.. #feelslikehome #edwinahayes / dunyanin dertleri bir yana sen bir yana Aslim.. daima duamdasin melegim.. dedigin gibi “bu da gecer..”