Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi her haliyle izleyiciler için terapi gibi!

Gönül Dağı dizisi her haliyle izleyiciler için terapi gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Gönül Dağı dizisi ilk 8 bölümlük performansı ile çok başarılı sonuçlar elde etti. Milyonlarca izleyiciyi ekran başında buluşturan dizinin hem eğlenceli bir yanı hem öğretici bir tarafı ve aşkın da en naif halini yansıtan sahneleri bulunuyor.

TRT1’in 2020-2021 sezonunda ekrana getirdiği en başarılı yapımlardan birisi olarak öne çıkan Gönül Dağı dizisinin 9.yeni bölümü ise 19 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak. Berk Atan ve Gülsim Ali’nin başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde Taner’in büyük hayalini gerçekleştirmek için artık yanında sevdası Dilek de var…

Taner, Ramazan ve Veysel uçağı kurtarmak için çaba harcarken, artık Dilek de onlarla birlikte hayalleri gerçekleştirmek için savaşacak. Gönül Dağı dizisinin karakterlerine izleyiciler de hayran… Taner ayrı bir yerde, Ramazan bir başka seviliyor. Dizinin naif hikayesi ve samimi diyalogları da çok beğeniliyor.

Dizinin her haliyle ekran başındaki izleyiciler için bir terapi özelliği de var. Gerçek aşkı arayan da samimiyete hasret kalan da Anadolu bozkırının havasını yaşamak isteyen de dizide bunların hepsini buluyor.

“Her şeyin tam olsa faniliği nereden bileceksin” diyen Abdullah dedenin bu sözleri de kulaklarda yankılanıyor. İşte Gönül Dağı 9. bölüm fragmanı: