Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı reyting yükselttikçe, Sen Çal Kapımı ve Kuzey Yıldızı düşüyor! Bir Annenin Günahı’nın adı bile yok!

Gönül Dağı reyting yükselttikçe, Sen Çal Kapımı ve Kuzey Yıldızı düşüyor! Bir Annenin Günahı’nın adı bile yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Cumartesi akşamlarına artık damga vuran yapım netleşti…Haftalardır Kuzey Yıldızı ve Gönül Dağı arasında yaşanan totaldeki birincilik yarışında TRT1 dizisi artık zirveyi eline geçirdi. AB ve ABC1 gruplarında da zaten birinciliği bırakmayan Gönül Dağı, dün akşam tüm kategorilerde ilk sırada yer alarak çok başarılı bir sonuç elde etti.

Dizinin tüm kategorilerde yüksek bir izleyici ilgisine sahip olması, sadece totalde güçlü olan Kuzey Yıldızı’ndan çok daha güçlü bir yapım olduğunu da anlatmaya yetiyor. 8’li reytinglere ulaşan Gönül Dağı,ilk 8 bölümlük performansı ile zirveyi de hak etti. Artık bu noktadan geriye düşmesi de pek beklenmemeli.

Fox TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi ise İlayda Çevik’in katılması ile daha renkli bir hale geldi. Ayrıca diziye babaanne Semiha rolünde Ayşegül İşsever de katılıyor. Yani dizinin hikayesi bir hayli yenilenecek gibi bir hava var. Ancak reytingler geçen haftaya nazaran bu hafta düşüşte.. 5’li reytinglerden geriye çekilen ve 4’lü oranlara gelen dizi, yine de başarılı olarak görülüyor.

Cumartesi akşamlarına yeni bir alternatif olarak gelen Kanal D’nin dram dizisi Bir Annenin Günahı ise 4 haftadır ekranda olmasına rağmen, pek de umut vermiyor. Reytingleri düşük gelen, ilk 10 program içine bile giremeyen dizinin akıbetinin pek de iyi olmadığını hatırlatalım.

İşte 12 Aralık Cumartesi günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Gönül Dağı reyting yükselttikçe, Sen Çal Kapımı ve Kuzey Yıldızı düşüyor! Bir Annenin Günahı'nın adı bile yok! 7