Ana sayfa Dizi Arşivi Gönül Dağı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Gönül Dağı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Gönül Dağı, Köprü Film tarafından çekilen, yapımcılığını Ferhat Eşsiz’in yaptığı TRT 1’de yayınlanan aile ve aşk türündeki Türk televizyon dizisi.

Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden uyarlanan dizinin yönetmeni Yahya Samancı. Sloganı, ‘Bozkırda bir Anadolu masalı’ olan dizinin senaryosu ise, Ali Asaf Elmas ile Mustafa Becit’e ait. Dizinin çekimleri Eskişehir’de yapılıyor. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrolünde yer aldığı dizi Anadolu insanını anlatan hikayelerle dolu olması ve izleyiciye samimi gelmesi ile çok ilgi gördü.

Gönül Dağı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

KÜNYE:

Kanal: TRT1
Yapımcı: Köprü Film
Türü: Aile- Aşk
Yayın Tarihi: 17 Ekim 2020
Mekan: Eskişehir
Süresi: 140 dakika
Müzik: Mayki Murat Başaran
Başrol: Berk Atan, Gülsüm Ali İlhan.
Oyuncular: Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Abdullah Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Zümre Meğreli.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanılıyor. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşılıyor. Yayın günü dizinin önemli sahneleri yayınlanıyor. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/gonuldagitrt
Instagram: https://www.instagram.com/gonuldagitrt/
Facebook: https://www.facebook.com/gonuldagitrt
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC6zAMy6boneCLJzRKiiwzmQ
Resmi internet sayfası: https://www.trt1.com.tr/diziler/gonul-dagi

TÜM HABERLER:

Gönül Dağı dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın…

Gönül Dağı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

GENEL İZLENİM:

Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı dizisi, bozkırın ortasında yer alan şirin bir kasabada yaşayan sıcakkanlı, sevecen Anadolu insanının öyküsünü anlatıyor. Bozkırda hayallerinin peşinden koşan ve tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin hikayesinin etrafında gelişen olayları ekrana taşıyan Gönül Dağı dizisi yayınlandığı Yayınlandığı ilk günden itibaren konusu ve görüntüleriyle izleyicinin ilgisini çekmeyi başaran dizinin reytinglerde iyi sonuçlar elde etmesi ve tüm izleyici kategorilerinde yoğun ilgi görmesi önemli bir ayrıntı oldu.

HİKAYESİ:

Bozkırda bir Anadolu masalı. Sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının hikayesi Gönül Dağı.

Gönül Dağı aynı zamanda, izleyenlerin memleket özlemini giderecek görsel bir şölen sunuyor. Dizide, bozkırın ortasında yer alan şirin bir kasabada yaşayan efsaneleri, gelenekleri, şehirlerde unutulmaya yüz tutmuş değerleri gönülden yaşayan, alın teriyle kazanırken sevdasını yüreğiyle hisseden, umutları ve hayalleri uğruna yaşam mücadelesi veren insanların hikayesi anlatılıyor.

Çocukluk aşkı Dilek’le bir gün buluşma hayali kuran Taner’in kuzenleriyle yaptığı müthiş icat. Düğüncüleri, ağıtçıları, gelenekleri, tüm samimiyetiyle Anadolu insanı. Bozkır topraklarının süsü özgürlük timsali Yılkı Atları.

Nerde bir aşığın, bir yetimin kalbi kırılsa Gönül Dağından bir parça taş kopar derler ama büyük ama küçük. Sevdiklerine kavuşamayan aşıklara, savurduğu taşlarla kol kanat geren Gönül Dağı.
İzlerken yaşayacak, hissedecek, duygulanacak ve gönülden bağlanacaksınız.

Gönül Dağı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 12

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Berk Atan (Taner)
Gülsüm Ali (Dilek)
Ecem Özkaya (Zahide)
Ferdi Sancar (Sefer)
Ali Düşenkalkar (Muammer)
Erdal Cindoruk (Hüseyin)
Gülhan Tekin (Gülşen)
Feyza Işık (Döndü)
Ege Aydan (Başkan)
Eser Eyüboğlu (Selami)
Cihat Süvarioğlu (Ramazan)
Semih Ertürk (Veysel)
Nazlı Pınar Kaya (Cemile)
Şebnem Dilligil
Yavuz Sepetçi (Ciritçi Abdullah)
Nuri Gökaşan (Musa)
Hüseyin Sevimli
Çiğdem Aygün (Keriman)
Zümre Meğreli (Hemşire Elif)

MEKANLAR:

Gönül Dağı dizisindeki yeşillik ve bozkır alanlar izleyicinin merakını çekti, Yılkı atları ve bozkır toprakları ile adeta görsel şölen sunan dizinin çekimleri Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde gerçekleştiriliyor. Dizide görünen Gedelli köyü aslında dizinin çekimlerinin yapıldığı Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinin kırsal bölgesidir.

Gönül Dağı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 13

JENERİK:

Gönül Dağı dizisinin müzikleri Mayki Murat Başaran’a ait. Mekanları ve çekimleri ile izleyiciye görsel şölen sunan dizi, müzikleriyle de izleyenlerin beğenisini kazandı.

FRAGMANLAR:

Gönül Dağı dizisinden ilk fragman TRT 1 in ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2020 yılının Eylül ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı. Sonraki tüm bölümlerden önce youtube ve çeşitli sosyal platformlarda fragmanlar yayınlanarak, izleyicilerin heyecanının yüksek tutulması sağlandı.

İlk Tanıtım:

Gönül Dağı dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını youtube kanalından izleyebilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

Gönül Dağı 1.sezonu 17 Ekim 2020 Cumartesi günü başladı. Dizi her cumartesi saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Gönül Dağı dizisinin tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasında bulabilirsiniz.

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Gönül Dağı dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler de yayınlandı. Bu klipler dizinin youtube kanalından paylaşıldı. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

KAMERA ARKASI:

Eskişehir’de çekilen dizinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlanıyor. Bir aile ortamının yaşandığı çekimlerde oyuncular kısa sürede birbirleri ile kaynaştı. Kamera arkası görüntülerde teknik ekip ve oyuncular arasındaki uyumlu işbirliği de dikkat çekiyor.