Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’da Alya’nın annesini oynayan Cemre Melis Çınar, sürpriz bir diziye avukat olarak geliyor!

Kırmızı Oda’da Alya’nın annesini oynayan Cemre Melis Çınar, sürpriz bir diziye avukat olarak geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sezonun en dikkat çeken yapımlarından birisi olan Kırmızı Oda’nın unutulmaz karakterlerinden birisi de Melisa Sözen’in oynadığı Alya karakteri idi. Gerçek hayat hikayesinden alıntılanan olaydaki Alya’nın yaşadıkları, izleyenlerin tüylerini diken diken etmişti. Sahnelerin çok konuşulmasında oyuncuların da büyük payı vardı.

Özellikle dizide Alya’nın annesini oynayan Cemre Melis Çınar, herkesin büyük dikkatini çeken bir performansla ekrana gelmişti. Alya’nın geçmişiyle ilgili sahnede onun şizofren olan annesi Süreyya rolüyle Çınar, çok konuşulmuş ve uzun süre de sosyal medyanın gündeminde kalmıştı.

Bu karakterle birlikte adeta kariyerinde bir sıçrama yaşadı Cemre Melis Çınar. Kısa sürede tanınan ve oyunculuğuyla alkış alan Çınar, şimdi başka bir dizide bambaşka bir karakter olarak ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Kırmızı Oda'da Alya'nın annesini oynayan Cemre Melis Çınar, sürpriz bir diziye avukat olarak geliyor! 7

Cemre Melis Çınar, Fox TV’nin Kefaret dizisinde oynayacak! Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından verdiği bu bilgiyle birlikte Çınar’ın hangi rolde oynayacağı ile ilgili kulis bilgisini de paylaştı.

Buna göre Cemre Melis Çınar, Kefaret dizisinde Avukat Berna Dündar karakterine hayat verecek. Pazar akşamları yayınlanan dizinin bu hafta 31 Ocak Pazar akşamı 11. bölümü yayında olacak.

Cemre Melis Çınar ise diziye, bir sonraki hafta yayınlanacak olan 12. bölümle girecek. Kırmızı Oda’dan sonra yeni dizisindeki karakteri ve oyunculuğu da merakla bekleniyor Cemre Melis Çınar’ın…

1991 Ankara doğumlu olan oyuncu, Toros Koleji’nden sonra Marmara Üniversitesi Televizyon Bölümünden mezun oldu. 2005 senesinden bu yana oyunculuk yapan Çınar, Mask-kara Tiyatrosu’nda oynadı. Muhteşem Yüzyıl, Arka Sokaklar, Elif, Kaçak Gelinler, Bir Umut Yeter ve Yaralı Kuşlar dizilerinde de rol almıştı…