Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde bir yıldız parlıyor, onu gören ekrana kitleniyor!

Gönül Dağı dizisinde bir yıldız parlıyor, onu gören ekrana kitleniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Gönül Dağı dizisi, ilk 8 bölümüyle çok iyi performans sergiledi. Yayınlandığı ilk günden bu yana çok konuşulan ve her hafta da reytinglerini artıran dizi, son bölümü ile tüm kategorilerde birinci olarak hak ettiği zirveyi elde etti.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizide dikkat çeken yan karakterler de var. Bunlardan birisi de Ramazan… Cihat Süvarioğlu’nun canlandırdığı karakter o kadar çok öne çıktı ki, oyuncu başrollerden adeta rol çalar pozisyonda bulunuyor.

1990 Konya doğumlu olan Cihat Süvarioğlu, 2014 yılından bu yana farklı dizilerde yer aldı. Ancak en çok de Gönül Dağı dizisiyle geniş kitleler tarafından bu kadar çok sevildi. Ramazan gibi biraz aklı havada ve eğlenceli bir karakteri başarıyla canlandıran oyuncu, yıldız gibi parlıyor…

Gönül Dağı dizisinde bir yıldız parlıyor, onu gören ekrana kitleniyor! 7

Daha önce Ölene Kadar dizisinde Osman, Hakan Muhafız’da Yasin, Yarım Kalan Aşklar’da Mehmet karakterlerine hayat veren Cihat Süvarioğlu için TRT1 dizisi adeta kariyer zıplaması yapacağı proje oldu.

Gönül Dağı dizisinin en sevilen karakterlerinden Ramazan’ın Asuman’a olan aşkı da dillerden düşmüyor. Saf sevgisi ve kendisini sürekli belaya bulaştırması ile gülümseten oyuncu, her seferinde tavırlarıyla da kendisini sevdirmeyi başarıyor.

Adeta ‘şeytan tüyü var’ denilen bir karakter Ramazan ve bu hissiyatı geçiren Cihat Süvarioğlu da hayranlarından büyük destek görüyor. Gönül Dağı dizisinde Ramazan’ın sahnelerine izleyicilerin özel bir ilgisi var. İster eğlenceli gülünecek sahnedeki mimikleri ve tavırları olsun, ister gönlünü açtığı, sevdasını içinden çıkardığı sözleri olsun… Hem eğlenceli hem de duygusal sahnelerde Ramazan bir başka… Duyguyu da izleyicilere çok başarılı şekilde geçirmeyi biliyor.

Özellikle de Ramazan ve Asuman sahnelerinin daha da artmasını isteyen dizi hayranları, her hafta cumartesi günlerini iple çekiyor.