Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinin muhteşem üçlüsü, setin en eğlenceli ünlüleri bakın kimler?

Sen Çal Kapımı dizisinin muhteşem üçlüsü, setin en eğlenceli ünlüleri bakın kimler?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Cumartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Sen Çal Kapımı dizisinin setinden görüntüler Beyza Şekerci’nin sunduğu Kamera Arkası programında yayınlandı. Dizi ile ilgili sorulara yanıt veden Aydan Bolat karakterine hayat veren Neslihan Yeldan, önemli detaylar aktardı.

Neslihan Yeldan, gözlerinden yaş gelerek güldüklerin birçok sahne olduğunu söyledi. Dizideki Aydan-Seyfi ve Aydan-Ayfer sahnelerine dikkat çeken oyuncu, “Özellikle Alican ve Evrim ile biz çok iyi anlaşan üçlüyüz. Evrim ile Ayfer – Aydan sahneleri ya da Seyfi – Aydan sahneleri eğer sahnelerde biraz komedi unsuru varsa, birbirimizi çok güldürüyoruz” diye konuştu.

Sen Çal Kapımı dizisinde Seyfi karakterini Alican Aytekin canlandırıyor. Ayfer Yıldız olarak ise Evrim Doğan başarılı bir performansa imzasını atıyor.

Alican Aytekin de birçok sahnede güldükleri için tekrar yapmak durumunda kaldıklarını hatta bir sahneyi defalarca çektiklerini anlattı. Oyuncu, “Gözlerimden yaş akıyordu artık” diye konuştu.

Serkan Bolat’ın asistanı Leyla karakterinde ise İlkyaz Arslan hayat veriyor. Kafası çok kolay karışan bir karakter olduğunu anlatan oyuncu, hemen panikleyen ama eğlenceli birisi olduğunu söyledi. Bu karakteri canlandırmanın kendisini eğlendirdiği anlatan oyuncu, karakterin Serkan Bolat’a çok bağlı olduğunu da sözlerine ekledi.