Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisine sürpriz bir karakter katılıyor

Gönül Dağı dizisine sürpriz bir karakter katılıyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranında yayınlanan Gönül Dağı dizisi, naif hikayesi ile sessiz, sakin ama emin adımlarla yoluna devam ediyor. Cumartesi akşamları yayınlanan dizi Anadolu’nun bağrından kopan bir hikaye. İzleyenleri hem zaman zaman hüzünlendiren, hem gülümseten Gönül Dağı dizisi, bu hafta 8. bölümüyle ekrana gelecek. Diziye yeni bir ismin katılacağı da öğrenildi.

İzleyicinin gönlünde başka bir yerde duran Gönül Dağı dizisi, ekranda popülerlikleriyle gündemden inmeyen dizilerin aksine kemik bir izleyicisi ile gürültü çıkarmadan sakince yol alan bir dizi. “Sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesi” sloganıyla yayınlanmakta.

Dizinin yeni bölümlerinde bir ismin daha dahil olacağı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği bilgiye göre, Utku Ateş’in oynadığı Serdar karakterinin babası diziye katılıyor. Serdar’ın babasını Halil Balkanlar oynayacak.

Bursa Devlet Tiyatrosu Sanatçısı olan Balkanlar, daha önce Umuda Kelepçe Vurulmaz ve Payitaht Abdülhamid dizilerinde de rol almıştı.

Gönül Dağı dizisine sürpriz bir karakter katılıyor 7

Gönül Dağı’nın 12 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacak? İşte tüm detaylar:

“Uçağın çalınması sadece Taner ve amcaoğullarını değil, tüm kasabayı derinden üzmüştür. Tüm kasabalı elbirliğiyle uçağı aramaya koyulurken herkesin aklında tek bir soru vardır: Uçağı kim çaldı?

Dilek’e henüz duygularını açamayan Taner, bu sefer kararlı bir şekilde aşkını ilan etmeye karar verir. Dilek’in buna cevabı ne olacaktır?

Veysel ile Cemile’nin evliliklerinde aldığı karar nedir? Asuman’ın Ramazan’a kendini affettirebilmek için yapacağı büyük sürpriz ne olacaktır? Ortadan kaybolan Sefer’in büyük sırrına şahit olan Zahide ne yapacaktır?

Yazdığı tüm hikayelerde bozkırı ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan Mustafa Çiftçi’nin öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı’nın başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan üstlendiği dizide, sanat dünyasının usta isimleri Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün rol alıyor.

Gönül Dağı 12 Aralık Cumartesi saat 20.00’de TRT 1’de