Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin izleyicileri mıknatıs gibi kendisine çeken özelliği!

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin izleyicileri mıknatıs gibi kendisine çeken özelliği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi her geçen hafta da seyircilerini daha da çok kendisine bağlıyor. Bugüne kadar yapılan tarih dizilerinde rastlamakta zorlandığımız gerçeğe yakın dövüş sahneleri, savaş anlarındaki güçlü görsellik ile etkileyen dizi, 8. yeni bölümünde de aksiyon dolu.

İzleyicilerine bol aksiyon sürprizi yapacak olan TRT1 dizisi, 16 Kasım Pazartesi akşamı 8.bölümüyle ekranda olacak. Yeni bölümden yayınlanan fragmanlarda hem hikayeye yönelik önemli detaylar bulunuyor hem de görselliği ile izleyicileri kendisine mıknatıs gibi çekiyor.

Özellikle Ekin Koç’un canlandırdığı Ahmet Sencer karakterinin müthiş bir hayran kitlesi oluştu. Buğra Gülsoy dizide Sultan Melikşah ve asıl erkek karakter olmasına rağmen, Ekin Koç da Ahmet Sencer ile ondan rol çalıyor…

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin izleyicileri mıknatıs gibi kendisine çeken özelliği! 9

Leyla Lydia Tuğutlu’nun Elçin hatun karakterindeki başarısı hayranlarını mutlu ederken, Sevda Erginci’nin Turna rolünde de çok iyi dönüşler aldığı ortada…

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin izleyicileri mıknatıs gibi kendisine çeken özelliği! 10

Tabii ki dizinin en karizmatik karakterlerinden Nizamülmülk’e hayat veren Mehmet Özgür ile Hasan Sabbah olarak izlediğimiz Gürkan Uygun da diziye büyük renk katıyor.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin izleyicileri mıknatıs gibi kendisine çeken özelliği! 11

Uyanış Büyük Selçuklu’nun 8. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Görsel bir şölen sizleri bekliyor, bu bölüm adeta kaçmaz dedirtecek kadar etkili sahneler bulacaksınız.