Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı’nın Dilek’i Gülsim Ali’nin içi içine sığmıyor!..

Gönül Dağı’nın Dilek’i Gülsim Ali’nin içi içine sığmıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Başrollerinde Gülsim Ali İlhan, Emin Gürsoy ve Yusuf Aytekin’in rol aldığı Kurtuluş Hattı filmi 13 Mayıs’ta vizyone giriyor.

Filmin galasına katılan güzel oyuncu Gülsim Ali İlhan, “Çok heyecanlıyız. Biz daha önce filmi izledik ve gerçekten duygulandığımız sahneler oldu. İnsanların da bu konuda bizimle aynı duyguları paylaşacaklarını düşünüyoruz” dedi.

Milli Mücadele’nin seyrini değiştiren gizli haberleşme ağının hikayesinin anlatıldığı Kurtuluş Hattı filminin galası Beyoğlu Belediyesini ev sahipliğinde Atlas Sineması’nda yapıldı.

Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali'nin içi içine sığmıyor!.. 7

Başrollerini Yusuf Aytekin ve Gülsim Ali’nin paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda Emin Gürsoy, Nizam Namidar, Benian Dönmez, Hamdi Erdoğan, Kaan Turgut, Aybike Turan gibi önemli oyuncular bulunuyor.

Filmde Mehmet Akif Ersoy karakterine can veren Emin Gürsoy, “Hem karakter olarak hem de hikaye olarak hissettiğim tek şey ağır bir sorumluluk. Umarım yakıştığı ve gerektiği şekilde yapabilmişizdir” şeklinde konuştu.

Filmin başrollerinden oyuncu Yusuf Aytekin, “Benim oynadığım karakter ‘Hamdi’ karakteri. Hamdi’yi çok sevdim. Çünkü Milli Mücadele döneminde tarihin seyrini böyle değiştiren gizli kahramanlardan. Belki birçoğumuzun bilmediği kahramanı sinemada canlandırmak benim için çok keyifli” diye belirtti.

Çekimleri 2021 yılında yapılan Kurtuluş Hattı aynı zamanda Gülsim Ali’nin ilk sinema filmi. Film, 13 Mayıs’ta sinemaseverlerle buluşacak.