Ana sayfa Sosyal Medya Senaristleri değişen Duy Beni dizisi, sosyal medyada yeni bölümüyle patlama yaşattı!

Senaristleri değişen Duy Beni dizisi, sosyal medyada yeni bölümüyle patlama yaşattı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’de yaz sezonunda başlayan Duy Beni dizisi, liseli gençler arasında yaşananların konu edildiği bir gençlik dizisi olarak beğeni topluyor. Rabia Soytürk ve Caner Topçu’nun başrollerinde yer aldığı dizi, yayınlandığı günden beri sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.

Fragmanları ve bölümleri Youtube üzerinden rekorlar kıran bir dizi olarak çok konuşulan Duy Beni, her bölümüyle ayrıca sosyal medyada da en çok dikkat çeken yapımlar arasında yer almakta.

Genç kuşak oyuncuların başarılı performansları ile ve ayrıca konusuyla çok sevilen Duy Beni’nin sezonda devam etmesi, izleyicisi açısından da sevindirici olmuştu. Ancak, Perşembe akşamları Camdaki Kız, Aldatmak, Gelsin Hayat Bildiği Gibi ve Mahkum dizileri karşısında reytingleriyle tutunamayacağı endişeleri çoğalmıştı.

Senaristleri değişen Duy Beni dizisi, sosyal medyada yeni bölümüyle patlama yaşattı! 8

Ali Balcı’nın yönetmenliğini yaptığı Süreç Film imzalı dizinin bu hafta 15. bölümü ekrana gelmişti. Dizinin senaristleri de değişmiş ve 15. bölüm itibariyle başka senaristler hikayeyi yazmaya başlamıştı. Bu nedenle de son yayınlanan bölüm kritik bir süreç nedeniyle önemliydi.

Duy Beni dizisi, 13 Ekim akşamı yayınlanan 15. bölümüyle reyting listesinde ilk 10 sıralamasında yer alamadı. Fakat dizi, sosyal medyada adeta patlama yaşattı! Adba.tv’nin araştırmasına göre, Duy Beni dizisiyle ilgili 13 Ekim akşamı 144 bin 300 paylaşım yapıldı!

Senaristleri değişen Duy Beni dizisi, sosyal medyada yeni bölümüyle patlama yaşattı! 9

En yakın rakibi Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin 24 bin 800 iletide kalmış olması, aradaki fark, Duy Beni dizisine sosyal medyada verilen büyük desteği gözler önüne sermekte! Günün en yüksek reytinglerini alan Camdaki Kız ve Aldatmak dizilerinin sosyal medyadaki etkinlikleri ise Duy Beni dizisi karşısında ciddi derecede düşük! Fakat sosyal medyadan verilen bu büyük destek, Duy Beni dizisinin ekranda kalmasında ne kadar etkili olur net değil! Şimdilik diziyle ilgili bir final konusu olmasa da izleyici gidişattan endişeli! Sosyal medya sonuçları ise en azından umutları yeşertmeye devam ediyor…