Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Görümce filmi oyuncuları set bitince ağlayarak ayrıldı

Görümce filmi oyuncuları set bitince ağlayarak ayrıldı

tarafından ker_def

gupseozay-bugragulsoy

BU FİLME KADAR TANIŞIKLIĞIMIZ YOKTU

◊ Buğra, önceden beğenir miydin Gupse’nin kalemini, oyunculuğunu?
Buğra Gülsoy: Zaten bir tane televizyon işi vardı; “Yalan Rüzgarı”…

◊ “Avrupa Yakası”ydı o.
Gupse Özay: Ha gayret, bulacaksınız. Biri “Yalan Rüzgarı” diyor, diğeri “Avrupa Yakası”! “Yalan Dünya” be, “Yalan Dünya”! (Kahkahalar)
Buğra Gülsoy: Şaka bir yana, bu gerçekten çok gurur verici. Gupse, bir kadın olarak şu anda sinemada kendi işlerini yazıp oynuyor. Dizi sektöründe baş etmen gereken çok şey var. Haftanın 6 günü çalışıyorsun, gecen gündüzün olmuyor, karakterin ve hikayenin sonunu göremiyorsun, bir şekilde o reyting rüzgarının içinde savruluyorsun… Gupse’ye gıpta ediyorum bu konuda. Dizi sektöründen elini ayağını çekti, kendi hikayelerini yazıp sinema sektöründe ayakta durmaya çalışıyor ve bunu da çok iyi yapıyor. O yüzden ben onunla oynamak istiyordum. Aslında bu film bana hediye gibi oldu.
Gupse Özay: Yaaa… Teşekkürler…

◊ Sen Buğra’yı nasıl buluyordun Gupse?
Gupse Özay: Ben zaten oyunculuğunu beğeniyor olmak değil, ölesiye hayran olmak gibi bir durumdaydım. Hem dramda, hem aşkta hem de komedide harikalar yaratmış biri. Çok başarılı. Bir de üstüne yakışıklı. Biz “O Ses Türkiye”nin yılbaşı programında şarkı söylerken arka arkaya denk gelmiştik. Orada da merhabalaşınca, “Ne kadar tatlı, ne kadar mütevazı bir adam” demiştim.

◊ Öncesinde tanışıklığınız yok muydu?
Gupse Özay: Yoktu.
Buğra Gülsoy: Birbirimizi gördüğümüz zaman “merhaba merhaba” diyorduk, o kadar.