Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gözaltına alınan Murat Özdemir’e tepkiler çığ gibi büyüyor!

Gözaltına alınan Murat Özdemir’e tepkiler çığ gibi büyüyor!

tarafından ker_def

Sosyal medyada infial yaratan görüntüler üzerine çok sayıda kullanıcı Emniyet Genel Müdürlüğü’nün hesabını etiketleyerek şikayette bulundu. Hayvan severler Murat Özdemir’e tepki için Beşiktaş’taki evine gitti. Bu sırada harekete geçen polis, Murat Özdemir’i evinde gözaltına alındı. Polislere zorluk çıkartan ve agresif hareketlerini sürdürdüğü özlemlenen Murat Özdemir, “Acunnn” diye bağırdı…

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Murat Özdemir, eline aldığı bir papağana işkence yaparken görülüyor. Özdemir, eline aldığı papağanın boğazını sıkıyor.

Bu durum sosyal medya ortamında büyük tepki çekti. Ünlü isimler de art arda yaptıkları açıklamalarla Özdemir’e tepkilerini dile getirdiler.

Konu ile ilgili bir açıklama da Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’den geldi. Resmi Twitter hesabından bir açıklama yapan Pakdemirli, bakanlık olarak suç duyurusunda bulunacaklarını söyleyerek, “Toplumda infial uyandıran ve vicdanlarımızı derinden sarsan videoyu üzüntüyle izledim. İlgili şahıs hakkında Bakanlık olarak suç duyurusunda bulunulması için talimat verdim. Ayrıca şiddet gören papağanın güvenli bir ortama alınması için de Bakanlık olarak girişimlere başladık” dedi.

İşte ünlü isimlerin Murat Özdemir’e tepkisi:

Gözaltına alınan Murat Özdemir'e tepkiler çığ gibi büyüyor! 7

Acun Ilıcalı: Hayvanlara yapılan zulmü lanetliyorum, yüce yargının bu insan müsveddesi için gerekeni yapacağına inanıyorum.

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy da Instagram hesabından Emniyet Genel Müdürlüğüne çağrı yaparak “Lütfen bu adamı yakalayıp cezalandırın bu adam cinayet de işler” mesajını gönderdi.

Ezgi Mola: Lütfen bu adamı yakalayıp cezalandırın bu adam cinayet de işler.

Murat Boz: Hayvanlara işkence eden, eziyet eden bazı insan görünümlü mahluklara verilecek cezalar caydırıcı olmadıkça bu zulüm devam edecek gibi duruyor. Bu işkencecileri bir insana yaptıklarında ne ceza alıyorsa, aynısını hayvanlara yaptıklarında da almalılar.

Onur Büyüktopçu: Murat Özdemir denen bu varlığa biri dur desin, yargın önünde cezalandırılıp, en kısa sürede tedavi edilmeli.

Hadise: İnsan ya da hayvan fark etmez bir canlıya işkence ve şiddet uygulayan cani ve sapıktır! Bu durum ASLA cezasız kalamaz!

Ömür Gedik: Bu adam son derece tehlikeli bir sapık… hasta ruhlu… evini bilen varsa yazsın gidip alacağız o hayvancağızı… kendisi de en kısa zamanda gözaltına alınmalı… devlet yetkililerini göreve çağırıyorum…

Alişan: Murat Özdemir denen ruh hastası derhal tımarhaneye…Allah sana o papağanım çektiği acının kat kat fazlasını yaşatsın inşallah amiiinn.