Ana sayfa Dizi Fragmanları Gülperi dizisi 17. yeni bölümüyle yeniden ekranda!

Gülperi dizisi 17. yeni bölümüyle yeniden ekranda!

tarafından ker_def

Gülperi yeni bölümüyle Cuma 20:00’de yeniden Show Tv ekranlarında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in başrollerinde yer aldığı dizinin 17. yeni bölümü merakla beklenmekte… Ocak ayında reklamların azlığı nedeniyle dizilere ara verilmişti. Bu ara nedeniyle Gülperi dizisi de 3 hafta boyunca yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkamadı.

Ancak bu dönem sona erdi. Gülperi dizisinin 17. yeni bölümünü 25 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV ekranında izleyeceğiz. Videodan diziyle ilgili detayları izleyebilirsiniz.

Peki 16. ve son bölümde neler olmuştu?

Eyüp’ün (Erkan Bektaş) geçmişini araştıran Kadir (Timuçin Esen), öğrendiği gerçeklerle Gülperi (Nurgül Yeşilçay) ve çocukların hayatının tehlikede olduğunu anlar. Gülperi ve çocukları kurtarmak için harekete geçen Kadir, Eyüp ve Gülperi’nin nikahına engel olabilecek midir?

GÜLPERİ DETAY

Sadece kadın olduğu için haksızlığa, zalimliğe, iftiraya uğramış bir annenin tek umut ışığıdır çocuklarına duyduğu koşulsuz sevgi.

En dibe vurmuşken, en büyük acı kalbinden hançerlemişken bile ayakta durmasının sebebi; oğlunun gözlerindeki hüzün, kızının saçının kokusudur.

Doğurduğu yavrusunun kanatları güçlenene kadar yanında olmak zorundadır, çünkü bir anne sadece çocukları yanındaysa annedir…

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Metin Balekoğlu & Yağız Alp Akaydın
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Senaryo: Eylem Canpolat & Sema Ergenekon
Müzik: Atakan Ilgazdağ
Jenerik Müziği: Cem Öget

Oyuncular: Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Papuçcuoğlu, Ece Sükan, Erkan Bektaş, Burak Dakak, Aleyna Özgeçen, Emir Özyakışır, Gülçin Kültür Şahin, Şefika Ümit Tolun, Emir Çubukçu, Ezgi Gör