Ana sayfa Sosyal Medya Gül Masalı dizisindeki Toprak karakteri Erdem Kaynarca’nın hayatına çok etki etti!

Gül Masalı dizisindeki Toprak karakteri Erdem Kaynarca’nın hayatına çok etki etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gül Masalı dizisi atv ekranında Pazar akşamları yayınlanıyor ve dizi izleyicileri de bu güçlü aşk masalını beğendi. Isparta’nın gül ve lavanta bahçelerinde yapılan çekimler, şehrin doğal güzelliklerinin de her sahnede kendisini göstermesi, dizinin seyir zevkini artırıyor.

Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca ikilisinin başrolünde yer aldığı Gül Masalı dizisinin geniş bir izleyici kitlesini etkilediğini ve yaz dönemi için de iyi çıkış yapan işlerden birisi olduğunu söyleyebiliriz.

Erdem Kaynarca, Toprak karakteri ile yer aldığı dizide naif ve mütevazi bir karaktere hayat veriyor. Toprak karakterinin diğer dizi karakterlerinden farklı olduğunu düşünen Erdem Kaynarca, karakterin sertlik yanlısı tavırları ya da baskın olmaya çalışmamasından memnun.

Erdem Kaynarca da dizideki karakterden birçok şey öğrendiğini açıklıkla ifade etti. Oyuncu, “Toprak bana göre çok daha sabırlı bir insan. Ben aslında sabırlıyımdır, içten içe kendimi yerim. Dışarısı bilmez beni, sabırsız bir halde görmez. Ben içimden kendimi yerim. Bu güzel sabrı Toprak’tan öğrenmek istiyorum. Yavaş yavaş da öğreniyorum” açıklamasını yaptı.

Gül Masalı dizisindeki Toprak karakteri Erdem Kaynarca'nın hayatına çok etki etti! 7

Gül Masalı’nın uzun yıllardır ekranlarda yer alan aşk dizilerinden farklı bir havasının olduğunu da anlatan Erdem Kaynarca, daha iyiye ve naifliğe yönelten bir hikayenin içinde olmaktan memnun.

Plazaların olmadığı, soğuk ve sert erkeklerin olmadığı, şaşalı hayatların bulunmadığını ifade eden Erdem Kaynarca, “Yeşillikler var, doğa var, naiflik var, aşk var, sevgi var. Bunların tam zıttı da var. Bunların ne kadar güçlü ve büyük olduğunu görebilmemiz için, bunları zıttı karanlık yerlerle de karşılaşıyoruz. Bu doğanın güzelliği içinde çok güzel bir masal izleyeceğiz” dedi.