Ana sayfa Dizi Haberleri Türkiye’de yeterince değer görmeyen Kanunsuz Topraklar dizisi yurt dışında ilgi çekiyor!

Türkiye’de yeterince değer görmeyen Kanunsuz Topraklar dizisi yurt dışında ilgi çekiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanunsuz Topraklar dizisi Fox TV ekranında büyük bir iddia ile yayın hayatına başlamış ve izleyicileri de 1940’lı yılların Türkiye’sine götürmüştü. Zonguldak’taki kömür madenlerinde işçilerle patronları arasındaki mücadelenin ve imkansız görünen bir aşkın hikayesinin anlatıldığı dizi düşük reytingleri nedeniyle 16. bölümde final yaparak ekran ömrünü tamamladı.

Esra Bilgiç, Uğur Güneş ile Necip Memili’nin başrollerinde yer aldığı dizi için ekibin çok büyük bir prodüksiyon ile başarılı bir ortam oluşturduğunu gördük. Kıyafetlerden, dekorlara ve hikayenin gücüne rağmen izleyicilerin diziye yeterince ilgi göstermediğini de biliyoruz.

Esra Bilgiç ve Uğur Güneş ikilisi de yeni dizi çifti olarak genel bir kabul gördü ve sosyal medyada bu çifte ilgi yine büyük oldu. Kanunsuz Topraklar dizisinin Türkiye’de ilgi ve reyting noktasında beklentilerin altında kalması ise üzücüydü.

Türkiye'de yeterince değer görmeyen Kanunsuz Topraklar dizisi yurt dışında ilgi çekiyor! 7

Yurt dışına satışları da başlayan Kanunsuz Topraklar’ın İsrail’de de yayınlanmaya başlanması dikkatlerden kaçmadı. Bu durum yurt dışında diziye gösterilen ilginin bir başka yansıması oldu. Lawless Love ismiyle yayınlanacak olan dizinin uluslararası dağıtım işlerini Calinos Entertainment üstleniyor. İsrail’de dizinin izleyicilerden büyük bir ilgi görmesi bekleniyor.

Dizinin yurt dışı satışlarına devam ediliyor. Son yapılan MIPCOM fuarında dünya genelinde büyük talep gören dizi için 12 ülke ile satış anlaşması yapılmıştı. Dizinin 70 ülkede yayınlanması yönünde bir planlamanın bulunduğu da biliniyor.

Özellikle Latin Amerika ülkelerinde Kanunsuz Topraklar dizisi izleyicilerden büyük ilgi gördü ve yurt dışı satışlarının devam etmesi de bir başarı olarak tarif ediliyor.