Ana sayfa TV Programları Gülben Ergen ve Ayşe Özyılmazel arasındaki detoks polemiği çıktı!

Gülben Ergen ve Ayşe Özyılmazel arasındaki detoks polemiği çıktı!

tarafından ker_def

Gülben Ergen ve Ayşe Özyılmazel Arasındaki “Detoks” Polemiği çıktı. Magazin gündemine damga vuran bu gelişme de televizyon ekranlarındaki magazin programlarına sıçradı. teve2 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı  bu polemiği gündeme taşıdı…

Videodan Gülben Ergen ile Ayşe Özyılmazel arasında başlayan detoks polemiği ile ilgili gelişmeleri izleyebilirsiniz. Ayrıca yorumcuların bu konuyla ilgili görüşlerine de bakabilirsiniz…

Ayşe Özyılmazel, dünkü köşe yazısında şöyle yazmıştı:

Efendim Gülben Ergen, ‘İçimdeki göç sana, aldığım öç sana’ mesajıyla ilişkilerini ilan eden sevgilisi Burak Törer’den ayrılmış. Burada bizi bağlayan bir durum yok; ister ayrılır, ister barışır, ister evlenir.

Gelin görün ki; ikiliyi kendi aralarında sakin sakin ayrılmak kesmemiş olacak ki, taraflardan Burak Törer, Ergen’e yazdığı ‘ayrılık sonrası hayırlar dileme’ mesajını Instagram’da paylaşarak kamuya açmış. ‘Ben ve ailem seni hep sevgiyle anacağız’ girişli mesaj, ‘Düşmanlarımızın yüzünü güldürmeyecek kadar sağlam temeller attık’ çıkışıyla devam ederken, Gülben Ergen’in müthiş anneliğini takdir etmekle son buluyor ve finalde de ‘Burak Törer’ yazıyor. Yahu benim mi kafam karışık, yoksa sizin mi? Benim mi kafam basmıyor, yoksa siz başka bir dünyadan mı hayata bağlanıyorsunuz?

Bir kere bir kadına veda ederken, ki bu kadınla altı-yedi aydır berabersin; “Ben ve ailem seni hep sevgiyle anacağız” demek nedir? Koca koca insanlarsınız; sevgili miydiniz, yoksa iş arkadaşı mı? Gülben Ergen, size yardıma gelen bir görevli miydi?

Sonra ‘Düşmanlarınızı güldürmeyecek kadar sağlam temeller atmak’ ne demek? Beraber inşaata mı girdiniz? İlişkiye öçle göçle başlanınca, sonu da böyle oluyor herhalde. Çok mu töre dizisi izliyorlar, nasıl bir hayat yaşıyorlar, düşmanları kim, peşlerinde adamlar mı var, yoksa ‘Çukur’dalar mı?