Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da gerginlik sürüyor! Talat Bulut’tan Şevval Sam’a şok sözler: Bunun hesabını verecek!

Yasak Elma’da gerginlik sürüyor! Talat Bulut’tan Şevval Sam’a şok sözler: Bunun hesabını verecek!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Yasak Elma dizisinin sezon finalinden sonra yaşanan setteki taciz iddialarının ardından Talat Bulut, gazeteci Birsen Altuntaş’ın Youtube kanalına bir röportaj verdi.

Soruşturmada takipsizlik kararı verilmesinden sonra Yasak Elma dizisine devam etmesi kararı verilen Bulut’a ilk tepki, Şevval Sam’dan gelmişti. Yeni sezonda yine Bulut ile kamera karşısına geçeceği ve ne hissedeceği sorusuna Şevval Sam, “Maalesef” yanıtını vermişti.

Dizide Ender Sargun karakterini oynayan Şevval Sam, Halit’i oynayan Talat Bulut ile karşılıklı sahnelerinde nasıl bir durum yaşanacağı da merak konusuydu.

İki oyuncunun yaşanan gerginlik ve olaylar sonrasında sahneleri dışında hiç bir araya gelmedikleri ve konuşmadıkları iddia edilmişti.

Yasak Elma'da gerginlik sürüyor! Talat Bulut'tan Şevval Sam'a şok sözler: Bunun hesabını verecek! 8

Tüm bu olaylardan sonra Talat Bulut, yaptığı açıklamada Şevval Sam’a ateş püskürdü. Sette konuşmadıklarını doğrulayan Talat Bulut, “Ben onunla konuşmuyorum ki onunla ve konuşulabilecek bir paylaşımlarım olmadığımı düşünüyorum. Geçmişine baktığınız zaman sizde öyle bir imajı yok” diye konuştu.

Şevval Sam’ın bir konser sonrasında gazetecilerin Talat Bulut ile yeniden çalışacağı sözlerine “Maalesef’ yanıtını vermesine de Talat Bulut sert tepki verdi ve şunları söyledi:

“Bana kimse benimle çalıştığı için maalesef diyemez. Bunun hesabını verecek bir kere. Benim hiç bir şey yapmadığımı düşünme zekan yok mu? Ne gördün? Taciz zaten kuytu köşede de yapılır diyor. Ne demek bu, böyle bir laf var mı? Neden, çünkü ben onunla diyalog kurmadığım için. Bence nedeni bu ve örgütlenme biçimi. Neye göre örgütleniyorsunuz ya?”

Şevval Sam’ın cesareti varsa sözleşmesini iptal etsin!

Sam’ın kendisiyle çalışmak konusunda ‘Maalesef’ kelimesine bir başka yorumu da şu oldu Talat Bulut’un:

“Maalesef diyorsan o zaman cesaretin varsa git sözleşmeni iptal et de ki ben Talat Bulut ile çalışmak istemiyorum de, bu kadar basit. Ha şu da geliyor: Niye çalışıyorsun Talat Bulut? Benim bir suçum yok ki, niye çalışmayayım?”

Bulut, olaydan sonra pek çok kişinin sosyal medyada ‘Beni de Avm’de takip etti” vs şeklindeki söylemleri üzerine şu açıklamayı yaptı.

Yasak Elma'da gerginlik sürüyor! Talat Bulut'tan Şevval Sam'a şok sözler: Bunun hesabını verecek! 9

Bulut: Benimle çalıştığınıza şükretmelisiniz!

“Benim en büyük hatam herkese aynı şekilde davranmak. İnsan 50-60 yaşında da bazı şeyleri öğrenebiliyor. evet belki de hatam bu ama bu samimiyetimi yanlış değerlendirenlerin sorunu bu. Bir kere şükretmelisiniz ki Talat Bulut gibi bir oyuncuyla çalışıyorsunuz. Aslında benden öğreneceğiniz çok şey var ama demek ki öğrenmeye açık değiller. Popüler olmak başka bir şey gerçek aktör olmak başka bir şey.”

Bulut, sette yeni sezonda diğer oyuncularla bir araya gelmesin diye özel karavan verildiği ile ilgili olarak zaten setin başından beri bir karavanı olduğunu söyledi.

“Mahsun Kırmızıgül’ün Mucize 2 filminin kadrosundan çıkarıldığı iddiası:

“Mahsun Kırmızıgül beni reddetti! Öyle bir şey yok. Takvim uymadı. Eylül’de devam eden bir diziyi reddedip bir kenara bırakıp, ben Mucize’de oynayacağım diye bir sözleşme imzalayamam ki!”

Dava açacağım, hesap verecekler!

Talat Bulut, röportajın devamında yaşanan süreçle ilgili bazı kişilere dava açacağını da şu sözlerle ifade etti:

“Kim bu durum üzerine, bakın olay demiyorum, bu durum üzerine herhangi bir hakarette bulunduysa hepsine dava açılıyor. Ben hesaplaşacağım onlarla.”

İşte Talat Bulut’un o röportajı: