Ana sayfa Dizi Haberleri Gülben, katil mi oluyor? Masumlar Apartmanı dizisinde şoke edecek gelişme!

Gülben, katil mi oluyor? Masumlar Apartmanı dizisinde şoke edecek gelişme!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1’de bu akşam 12. bölümü yayınlanacak olan Masumlar Apartmanı, beklenmedik ve şaşırtıcı gelişmelere sahne oluyor. Dizide Naci’nin gelmesiyle birlikte yaşanacak değişimlerin yanı sıra Gülben’in saplantılı Esat aşkında herkesi şoke edecek bir olay yaşanacak. Yeni bölüm tanıtımını izleyenlerin merakla bekledii dizide sürprizli sahneler var.

Yeni sezonun büyük ilgiyle karşılanan dizilerinden birisi olan Masumlar Apartmanı, her bölümde izleyenleri merak ve heyecan içinde bekleyişe sürüklüyor. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı diziye, geçtiğimiz hafta bir sürpriz karakterle Tansel Öngel de dahil olmuştu.

Safiye’nin unutamadığı ve uğruna kendisini eve kapattığı aşkı Naci, kız kardeşi Neriman’ın Edebiyat öğretmeni olarak çıktı karşısına. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Safiye, kapıyı açtığında, karşı otelde kalan Naci’nin gelmesiyle şoke olmuştu.

Şimdi merakla beklenen bu sahnenin ardından gelen tanıtımda Safiye’nin duygularına kapılmamak için kendi içinde mücadele ettiği görülüyor. Annesinin sözlerini aklından çıkaramayan Safiye, Naci’den kaçmaya çalışıyor.

Gülben, katil mi oluyor? Masumlar Apartmanı dizisinde şoke edecek gelişme! 8

Bu arada Naci ve Han ise ilginç bir şekilde karşılaşıp tanışıyorlar. Han, sokakta saldırıya uğrayan Naci’yi kurtarırken, Naci’nin esrarengiz bir kişilik olacağı sinyalleri de aralarında geçen konuşmadan anlaşılıyor.

Asıl dikkat çekici sahne ise, Esat’ın kendisine aşık olduğunu ve Esra’nın da aralarında büyük bir engel olduğunu düşünen Gülben’in, hiç beklenmedik bir hareketiyle yaşanacak. Gülben, Esra’yı itiyor ve Esra kırılan camdan aşağı düşüyor.

İşte bu sahnenin devamı merak konusu. Esra bu düşüşün ardından ölecek mi? Camların tuzla buz olduğu ve Esra’nın sırt üstü düştüğü sahne “Gülben katil mi oluyor?” sorusunu doğurmakta.

Gülben, katil mi oluyor? Masumlar Apartmanı dizisinde şoke edecek gelişme! 9

Yeni bölümün özeti ise şöyle:

Safiye’nin ilk ve tek aşkı Naci yıllar sonra kapısına gelmiş, kanlı canlı karşısında durmaktadır. Ancak Hasibe’ nin gölgesi Safiye’ye rahat vermez, Naci’den uzak durması gerektiğini hatırlatır. Safiye yeniden alevlenmeye başlayan duygularını her zamanki gibi bastırmaya karar verir.

Han’ın içinde bulunduğu çıkmazlar çoğaldıkça ona destek olmaya çalışan İnci’yle aralarındaki bağ kuvvetlenir. Han Gülben’in Esat’a olan takıntısı yüzünden ciddi önlemler almaya karar verir. Gülben evdeki bu yeni kurallar içinde sıkışıp kalır.

Onun için kurulan hapishaneden çıkmanın yollarını arar. Ev ahalisinin gözü üzerinde oldukça bu hiç kolay olmayacaktır. Son anda imdadına İnci yetişir, Gülben çıkış biletini bulur. Ancak yaptığı planın neye mal olacağının farkında değildir.

Masumlar Apartmanı, bu akşam saat 20.00’de TRT’1 de