Ana sayfa Sosyal Medya Burak Özçivit, Keremcem ve Alp Navruz karizma sergiledi!

Burak Özçivit, Keremcem ve Alp Navruz karizma sergiledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3 ünlü oyuncu ve 3’ü de hayranları tarafından çok karizmatik bulunuyor… Burak Özçivit, Kuruluş Osman’ın sezon finalinin ardından tatilde… Keremcem bir süredir herhangi bir projede bulunmuyor ve tatil keyfi yaşıyor. Alp Navruz ise Zümrüdüanka için sete çıktı. 3 ünlü ismin paylaşımlarında da karizmaları öne çıkıyor.

Eşi Fahriye Evcen ve oğlu Karan ile birlikte keyifli tatilini sürdüren Burak Özçivit, nadir paylaşım yapan oyuncular arasında bulunuyor. Özçivit, zorlu geçen sezonun ardından tatil fotoğrafıyla takipçilerinin beğenisini kazandı. Oyuncunun tarzı da beğeni topladı.

Burak Özçivit, Keremcem ve Alp Navruz karizma sergiledi! 9

En son Kimse Bilmez isimli dizide izlediğimiz ünlü oyuncu Keremcem ise herhangi bir projede yer almıyor. Yeni sezon için ne yapacağı merakla beklenen oyuncu, daha çok müzik çalışmalarına ağırlık vermişti. Keremcem, “Güneşin önünü her gün böyle açsın diye havayı tavlamaya çalışan adam” notuyla karizma pozunu paylaştı.

Burak Özçivit, Keremcem ve Alp Navruz karizma sergiledi! 10

Alp Navruz, son yıllarda öne çıkan erkek oyuncular arasında bulunuyor. Üst üste başarılı dizilerde rol alan oyuncu, seçimlerinde son derece isabetli. Bunun sebebi de detaycı incelemesi ve izleyicinin beklentilerini iyi biliyor olması… Alp Navruz da Zümrüdüanka dizisi için sete çıktı ve instagram hesabından da karizmasını sergilediği pozu ile takipçilerinden beğeni topladı.

Burak Özçivit, Keremcem ve Alp Navruz karizma sergiledi! 11