Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür Show’un sevilen isminin annesi koronadan hayatını kaybetti!

Güldür Güldür Show’un sevilen isminin annesi koronadan hayatını kaybetti!

tarafından zk zk

Show TV’de Salı akşamları yayınlanan Güldür Güldür Show’da rol alan oyunculardan Mahir İpek’in acı bir olay yaşadığı ortaya çıktı! Oyuncunun annesinin geçtiğimiz ay hayatını kaybettiği öğrenilirken, koronadan dolayı yaşanan bu vefat haberi ise yeni gündeme geldi.

Güldür Güldür’de rol aldığı skeçlerdeki başarılı oyunculuğuyla tanınan ve pek çok projede de yer almış ünlü isim, anne acısı yaşıyor. Mahir İpek’in annesinin 4 Ocak’ta vefat ettiği öğrenildi.

tv100’de yer alan habere göre Mahir İpek’in annesi Naciye İpek, 4 Ocak günü yakalandığı koronadan kurtulamayarak hayaatını kaybetti. Mahir İpek’in babası Aşık İsmail İpek’in de koronaya yakalandığı öğrenildi.

Eşlerin birlikte tedavi gördükleri ancak Naciye İpek’in aynı zamanda astım hastası olması nedeniyle koronavirüse yenik düştüğü ve yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadığı, Ankara’da toprağa verildiği belirtiliyor.

Güldür Güldür Show'un sevilen isminin annesi koronadan hayatını kaybetti! 7

Yaşadığı acıya rağmen Güldür Güldür Show’da yer almaya devam eden Mahir İpek’in, yas tutmasına karşın çekimleri de aksatmadığı ifade edilmekte.