Ana sayfa Sosyal Medya Oktay Kaynarca’dan Demet Özdemir’e ünlü isimlerin anlamlı bayram mesajları

Oktay Kaynarca’dan Demet Özdemir’e ünlü isimlerin anlamlı bayram mesajları

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü isimler sosyal medya hesapları üzerinden Kurban Bayramı kutlamaları ile dikkatleri çekti. Oktay Kaynarca’dan Demet Özdemir ve Murat Yıldırım’dan Beyza Şekerci’ye birçok ünlü oyuncu yaptıkları paylaşımlarla takipçilerinin ve vatandaşlarımızın bayramını kutladı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli olarak izlediğimiz Oktay Kaynarca, “Kurban olduğum memleketimin her gününün bayram olması dileklerimle” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Oktay Kaynarca'dan Demet Özdemir'e ünlü isimlerin anlamlı bayram mesajları 12

Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ekrana yeniden dönüş yapan Demet Özdemir de instagram hesabından bayram mesajı yayınladı. Oyuncu, “Mutlu bayramlar. Sevgi,anlayış ve barış dolu sağlıklı bayramlar dilerim” notuyla ilgi gördü.

Oktay Kaynarca'dan Demet Özdemir'e ünlü isimlerin anlamlı bayram mesajları 13

Benim Tatlı Yalanım ve Jet Sosyete dizileriyle öne çıkan Aslı Bekiroğlu ise “İyi bayramlar” diyerek aşağıdaki paylaşımda bulundu.

Iyi bayramlaaaaaar ????
Ps. Yatinca gobek duzleniyomus bide foto credit goes tooo @endespair ????

Oktay Kaynarca'dan Demet Özdemir'e ünlü isimlerin anlamlı bayram mesajları 14

Bu sezon Mucize Doktor ve Nizamı Alem dizilerinden gelen teklifleri reddetmesi ile konuşulan Burçin Terzioğlu, “İyi bayramlar” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Oktay Kaynarca'dan Demet Özdemir'e ünlü isimlerin anlamlı bayram mesajları 15

Ramo dizisinin 2. sezonuyla yakında izleyicilerle buluşacak olan Murat Yıldırım, sette çalışmalara başlamıştı. Oyuncu, eşi İman Elbani ile birlikte bayram mesajı paylaştı:

İyi bayramlar herkese ????????…Eid Mubarak… ❤️ @iman_elbani

Oktay Kaynarca'dan Demet Özdemir'e ünlü isimlerin anlamlı bayram mesajları 16

Beyza Şekerci ise eşi Engin Hepileri ve oğlu Can’ın deniz kıyısındaki keyifli anını paylaştı. Oyuncu, “Bayram şekerlerim. Hepilerigiller herkese sağlıklı mutlu, harika bayramlar diler” diye yazdı.

Oktay Kaynarca'dan Demet Özdemir'e ünlü isimlerin anlamlı bayram mesajları 17