Ana sayfa Dizi Fragmanları Güllerin Savaşı 54. bölüm özeti

Güllerin Savaşı 54. bölüm özeti

tarafından ker_def

Kanal D’nin sevilen dizisi Güllerin Savaşı 54. bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi günü ekrana gelecek Güllerin Savaşı yeni bölümünde heyecan dorukta. İşte Güllerin Savaşı 54. bölüm fragmanı ve detayları…

Güllerin Savaşı bu hafta herkesi ekrana kilitleyecek. Ömer, annesini kaybediyor. Behiye, ölmeden önce Ömer’e çocuğunu Gülru’da bırakmamasını vasiyet ediyor. Gülru, Ömer’le anlaşabilecek mi merak konusu.

Gülfem ile ilgili ortaya çıkan gerçek ise herkesi şok edecek. Güllerin Savaşı 54. bölüm ile 24 Ekim Cumartesi günü Kanal D’de..

GÜLLERİN SAVAŞI 53. BÖLÜM ÖZETİ

Ömer’in, Gülru’ya olan nefreti daha da artar.

Gülru’nun hamile olduğunu öğrenen Ömer, öfke ve şaşkınlıkla altüst olmuştur. İçten içe baba olacağı gerçeğini bilse de, Gülru’ya olan nefreti bu gerçeği reddetmesine sebep olur.

Ömer’in gerçeği öğrenmesiyle zor günler geçiren ve hep tetikte olan Gülru’nun yolu, Tibet ile kesişir. Tibet ve Gülru tanışıklığı, Gülfem’i şaşırtır.

Öte yandan, Ömer’in bebek için beklediği gibi harekete geçmemesiyle gerilen Gülfem, son silahını Cahide’den yana kullanır. Cahide’nin hamilelik haberini almasıyla yaşananlar herkesi, hayatları değiştirecek yeni bir viraja sokar.