Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi 2. bölüm tanıtımı yayınlandı! Gülperi için asıl savaş şimdi başlıyor!

Gülperi 2. bölüm tanıtımı yayınlandı! Gülperi için asıl savaş şimdi başlıyor!

tarafından zk zk
Geçtiğimiz hafta Cuma günü ilk bölümü yayınlanan Gülperi dizisi 2. yeni bölüm fragmanı ekrana geldi.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in yer aldığı Gülperi dizisinin yeni bölümünde kızının evlenmesine mani olmaya çalışan Gülperi, çok zor bir durumun içine düşecek.

Kızı için Taşkınhan’a geri dönen Gülperi’ye hiç beklemediği sertlikte karşılık verilecek. Bedriye’nin erken yaşta evlendirilmemesi için ve iki oğlunu yeniden kazanmak için mücadele verecek olan Gülperi’yi çok zor bir savaş bekliyor!

GÜLPERİ 2. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Gülperi, Kadir’le birlikte kızı Bedriye’yi almak için Taşkınhan’a geri dönüyor. Yakup’un sert tepkisinin dikkat çektiği nefes kesen tanıtımda Gülperi’nin konağa gelmesiyle Bedriye apar topar saklanıyor.

Gülperi 2. bölüm tanıtımı yayınlandı! Gülperi için asıl savaş şimdi başlıyor! 7

Hasan ise polise verdiği ifadede kaçırılma olmadığını söyleyerek Gülperi ve Kadir’i hayal kırıklığına uğratıyor. Yakup’un herkesin ortasında Gülperi’ye attığı tokat gerilimi arttırırken, Bedriye’nin yaşadığı korku dolu anlar heyecanı yükseltiyor.

GÜLPERİ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Çocuklarını yeniden kazanmak için umudunu hiç kaybetmeden mücadele eden bir annenin hikayesini konu edinen Gülperi, ses getiren tanıtımlarına bir yenisini daha ekledi. Gülperi’nin çocuklarının kararını gözyaşlarıyla beklediği heyecan dolu anların ekrana geldiği tanıtımda Avukat Kadir (Timuçun Esen), Yakup’un (Tarık Papuçcuoğlu) karşısına çıkıyor. Kadir’in tehdidine boyun eğmeyen Yakup’un “Hapse mi, mezara mı hep birlikte yaşayıp göreceğiz!” sözleri gerilimi yükseltirken, Gülperi çocuklarını Gaziantep’ten İstanbul’a getiriyor. Yeni evlerine gelen çocukların yaşadığı hayal kırıklığı dikkat çekerken, kızı Bedriye’nin (Aleyna Özgeçen) sert tepkisi Gülperi’yi şoke ediyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve sarsıcı hikayesiyle Gülperi, ekranlara yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.