Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi dizisinde neler oldu öyle? Akıl alır gibi değil!

Gülperi dizisinde neler oldu öyle? Akıl alır gibi değil!

tarafından zk zk
Show TV’nin yeni dizisi Gülperi, geçtiğimiz hafta Cuma akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen Gülperi dizisinde her şey üst üste yaşanınca izleyici kalakaldı!

Bir kadının dramı üzerine kurulu hikayede, bütün dramları aynı bölümde gördük.

Nurgül Yeşilçay’ın oynadığı Gülperi’nin başına gelmeyen iş kalmadı adeta!

Posta Gazetesi Yazarı Mesut Yar, Gülperi’nin ilk bölümünde yaşananları tek tek sıralayınca ortaya fena bir manzara çıkmış!

İşte Mesut Yar’ın Gülperi ile ilgili değerlendirmesi:

“Vay arkadaş neler oldu?

“Gülperi” (Show TV) dizisinin ilk sahnesinden itibaren “Paramparça”, “Kırgın Çiçekler”, “Beni Affet” dizilerinden ezber ettiğim bahtsızlıklar silsilesine tanıklık ettik… Nurgül Yeşilçay son iki işinde aynı kaderi paylaşan iki ayrı kadını canlandırma şansını (yoksa şanssızlığını mı desem!) yakaladı…

Gülperi dizisinde neler oldu öyle? Akıl alır gibi değil! 7

Ancak Gülperi tüm zamanların en talihsiz karakteri olarak çıtayı çok yükseğe çıkardı. Henüz ilk bölümde dul kaldı, aileden dışlandı, yetmedi tacize uğradı, bitmedi katil oldu… “Aşırı doz dram mı yapıyorlar?” sorusuna yanıt ararken hapishane hayatına geldik. Çocuklarla ilişkisi kesildi. Tahliye edildi, şiddete maruz kaldı…

Yıkık dökük bir evde aç bilaç yaşama kavgası verirken çocukları tarafından aşağılandı. Üzerine bir de çocuk gelin mevzuu gelince bende ekran karardı… Dizi bu hızla giderse bir insanın başına gelebilecek bütün talihsizliklerin kitabını yazabilir hale geleceğiz sanırım. O yüzden; biraz yavaş lütfen!