Ana sayfa Dizi Fragmanları Gülperi 28. bölüm fragmanında Kadir’i şoke eden mektup!

Gülperi 28. bölüm fragmanında Kadir’i şoke eden mektup!

tarafından ker_def

Gülperi 28. yeni bölümüyle 12 Nisan Cuma akşamı Show TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in başrollerinde yer aldığı dizinin bir önceki bölümünde Kadir’in (Timuçin Esen) yaralanması ailedeki herkesi bir araya toplamış ve ilk kez çocuklar arasında dayanışma yaşanmıştı. Kadir, Hasan’ın silahından çıkan kurşunla yaralanmış ve hastanede ölüm kalım mücadelesi vermişti. Bu süreçte oğlu Hasan’ı koruma konusunda annelik ile doğruluk arasında bocalayan Gülperi’nin anneliğinin ağır bastığı görülmüştü.

Gülperi dizisinin 12 Nisan Cuma günü yayınlanacak olan 28. bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Fragmandaki detaylara bakılırsa Kadir iyileşecek; eve geldiğinde ise Gülperi’nin veda mektubu ile karşılaşacak. Gülperi ile Kadir arasında neler yaşanacağı merak ediliyor. Gülperi de Kadir de yeniden birbirlerinden uzaklaşıyor. Yeni bölümden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz.

GÜLPERİ, KADİR’İ TERK EDİYOR!

Yapımını Tims&B’nin yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği dizinin yeni bölümünde eve gelen Kadir, Gülperi’nin veda mektubunu buluyor. Fragmanda Eyüp, Şeyma’ya tehlikeli yüzünü bir kez daha gösteriyor. Gülperi’nin düşünceli halleri dikkat çekerken, Kadir ve Hasan’ın neler yapacağı merakla bekleniyor.

Gülperi’nin geçtiğimiz Cuma akşamı ekrana gelen 27. bölümünde Hasan’ın silahından çıkan kurşunla yaralanan Kadir, hastanede ölüm kalım mücadelesi vermeye başladı. Gülperi bir yandan sevdiği adamın hayatıyla ilgili endişelenirken bir yandan da oğlunun hapse düşmesini önlemeye çalıştı. Gülperi, Hasan’ı korumak için Yakup’a emanet etmek zorunda kaldı. Hasan annesinin sevdiği adamı, sevdiği kızın babasını vurduğu için kendisini affetmedi ve konaktan kaçıp gerçekleri itiraf etmek istedi.

Şeyma ise Gülperi’nin polise verdiği ifadeden ve Hasan’ın ortada olmamasından şüphelenip işin peşine düştü; Hasan’ın Eyüp’ü vurduğunu öğrendi. Eline Gülperi’nin aleyhine kullanabileceği büyük bir koz geçti. Artemis babasının vurulmasıyla perişan olurken, Hasan’ın konaktan kaçtığını ve her şeyi polise anlatacağını öğrenen Gülperi ve Kadir, Hasan’ı son anda engellemeyi başardı. Eyüp ise babası Yakup’u kaçırarak bir kulübeye kilitledi.

Gülperi, uzun zaman sonra çocuklarıyla ve sevdiği adamla bir arada gerçek bir aile olmayı başardıkları mutlu bir akşam yaşadı. Şeyma, Eyüp’ün eline Hasan’ın Kadir’i vurduğunu itiraf ettiği görüntüleri verdi. Gülperi’yi görüntüleri polise vermekle tehdit eden Eyüp de onu zorla yanına çağırdı. Gülperi, karakola koşarken Eyüp görüntüleri vermek için harekete geçti. Peki Gülperi, Eyüp’ü engelleyebilecek miydi?

Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in üstlendiği Gülperi, yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Şenol Sönmez
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Senaryo: Meryem Gür & Cüneyt Bolak & S.Cenk Boğatur & M.Cem Görgeç
Müzik: Atakan Ilgazdağ
Jenerik Müziği: Cem Öget

Oyuncular: Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Papuçcuoğlu, Ece Sükan, Erkan Bektaş, Burak Dakak, Aleyna Özgeçen, Emir Özyakışır, Gülçin Kültür Şahin, Şefika Ümit Tolun, Emir Çubukçu, Ezgi Gör