Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi dizisi 2. bölümünde okullarda ders gibi okutulacak söz!

Gülperi dizisi 2. bölümünde okullarda ders gibi okutulacak söz!

tarafından ker_def
Gülperi dizisi 2. bölümü 21 Eylül Cuma akşamı Show TV ekranlarında izleyicilerle buluştu.

Televizyon Gazetesi Detay

Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen ve Tarık Pabuççuoğlu’nun başrolündeki dizide önemli gelişmeler yaşandı. Çocuklarının velayetini alan Gülperi’nin çilesi daha yeni başladı.

#gülperi etiketiyle sosyal medyada çok sayıda mesaj paylaşıldı. Dizide Nurgül Yeşilçay’ın oğlu Hasan ile konuşmasındaki bir sözü dikkat çekiciydi.

Burak Dakak’ın başarıyla canlandırdığı Hasan, karakterinin annesini ders vermek isterken, aslında Gülperi’nin verdiği müthiş bir ders vardı… Videoda o sahneyi izleyebilirsiniz…

Gülperi: “Konağa hanım olacak ben, şimdi milletin yerlerini siliyorum! Bir kadının en çok kendi ayaklarının üzerinde durması lazım, eğer bir mesleği olursa kimseye amennası olmaz…”

Videodan o sahneyi izleyebilirsiniz….

İKİNCİ BÖLÜM ÖZETİ

Yakup’un planıyla gözünün önünde kaçırılan Bedriye’nin peşinden Taşkınhan’a giden Gülperi, yıllardır maruz kaldığı düşmanlık ve kinle yeniden mücadele etmek zorunda kalır. Bedriye’yi ararken elinden gelen her şeyi yapar ve bu durum Yakup’u çok sinirlendirir. Kadir bu mücadelede Gülperi’nin yanında olup ona en büyük desteği veren kişi olmaya devam eder, Taşkınhan’a birlikte giderler. Ancak kendi ailesindeki sorunlar da onun yokluğunda kontrolü dışında büyümektedir. Hasan ve Can da anneleriyle birlikte Taşkınhan’a giderler.

Ancak Hasan dedesinin evinde kalabilmek için elinden geleni yapmaya hazırdır. Gülperi dik durarak Yakup’a direnmeye devam eder. Yakup’un planı ise Bedriye’yi yeğeni Ali’yle evlendirmektir. Yakup, Gülperi’nin inatçı ruhuyla baş edebilmek için Bedriye’ye kavuşması karşılığında ona bir teklifte bulunur. Bu teklif karşısında Gülperi çok zor bir seçimle baş başa kalacaktır.

BURAK DAKAK’IN CANLANDIRDIĞI HASAN KARAKTERİNİN DETAYLARI

Gülperi dizisi 2. bölümünde okullarda ders gibi okutulacak söz! 7

YAPIMCI

Yapımcılığını TİMS&B Productions’un üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın yazdığı, yönetmen koltuğuna Cem Karcı’nın oturduğu Gülperi’nin oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Papuçcuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak, Aleyna Özgeçen, Emir Özyakışır, Onur Bilge, Gülçin Kültür Şahin, Şefika Tolun, Emir Çubukçu, Ezgi Gör gibi başarılı isimler yer alıyor.