Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi dizisi büyük ters köşe yapacak! 6. bölümde şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak…

Gülperi dizisi büyük ters köşe yapacak! 6. bölümde şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak…

tarafından zk zk
Show TV’nin Gülperi dizisinde sürpriz gelişmeler yaşanacak. Yarın (19 Ekim) akşam ekrana gelecek olan 6. bölümde, Hasan, herkesi çok şaşırtacak.
Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in oynadıkları dizinin 5. bölüm finalinde, tutuklu olduğu cezaevinden çıkan Hasan’ın annesini mi, dedesini mi seçeceği merak konusuydu.

6. bölüm 2. tanıtımında herkesi çok şaşırtan bir sahne ortaya çıktı. Gülperi, oğlunun dedesi ile gitmesinden sonra büyük hayal kırıklığı yaşarken, Hasan annesine bir sürpriz yaparak çıkıp eve geldi ve ‘Benim başka gidecek yerim yok’ diyerek ağlamaya başladı.

Gülperi dizisi büyük ters köşe yapacak! 6. bölümde şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak... 7

Gülperi, oğlunun içinde yaşadığı acıyı görerek onu şefkatle kucaklarken, Hasan artık annesine inanıyor.

Şimdi yıllarca kendisine annesi hakkında uydurulanların ve ondan uzak tutulmalarının öfkesini sürüyor.

Gülperi dizisinde işler artık tersine dönüyor ve Gülperi, çocuklarını yeniden kazanırken, eşinin ailesiyle büyük bir mücadeleye girecek. En büyük destekçisi de oğlu Hasan olacak.

İşte 6. bölüm 2. tanıtımı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Gülperi Hasan’ın özgürlüğü ve mutluluğu için ondan vazgeçme kararı alıp ve kendisini en kötü duruma yani Hasan’ı kaybetmeye hazırlamıştır. Hasan’ın ise kafasında başka bir plan vardır ve bu durum herkesin hayatını değiştirecektir.

Kadir ise Şeyma’nın kendisinden gizlediği her şeyi öğrendikten sonra çok sinirlenir ve yeni bir karar alır. Herkesin yaptıklarının bedeli ödemesini isteyen Kadir, gençlik anılarını hatırlamaya ve hayatında yaptığı tercihleri sorgulamaya başlar.

Bedriye, üzerinde kurulan evlilik baskısına kendince kesin bir çözüm getirmeye çalışır. Gülperi hala aile olabilmek için tüm gücüyle çabalarken, bir yandan da bu uğurda çocuklarını korumak için hayatını tehlikeye sokacak bir olayla karşılaşır.