Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi dizisi, ilginç bir tesadüfü ortaya çıkardı! 20 yıl sonra yeniden aynı dizideler!

Gülperi dizisi, ilginç bir tesadüfü ortaya çıkardı! 20 yıl sonra yeniden aynı dizideler!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Gaziantep’te çekimleri başlayan ve tanıtımı kısa bir süre önce yayınlanan Gülperi dizisinde ilginç bir tesadüf yaşanıyor.

Ekranlara bir dönem damgasını vuran ve yerli dizi tarihinin unutulmazları arasına giren İkinci Bahar dizisi, Nurgül Yeşilçay’ın keşfedildiği bir dizi oldu aynı zamanda.

O dizide Vakkas karakterini oynayan Tarık Pabuççuoğlu ile Nurgül Yeşilçay, aradan geçen 20 yıldan sonra yeniden aynı dizide buluştular.

Gülsüm karakteriyle o dönem gönülleri fetheden Nurgül Yeşilçay, Pabuççuoğlu ile bu kez Gülperi dizisinde oynayacak.

1998 yılında çekilen dizide Yeşilçay, henüz çiçeği burnunda bir oyuncuydu. Onu üne kavuşturan dizide bir türlü yıldızının barışmadığı Vakkas’ı oynayan Pabuççuoğlu ile yeni dizisinde yine yıldızı barışmayacak bir rolde.

Usta oyuncu Tarık Pabuçcuoğlu Gülperi dizisinde Nurgül Yeşilçay’ın çocuklarını ondan koparan, kendisine karşı dolduran, rahmetli eşinin babasını yani kayınpederini oynayacak.

Gülperi dizisi, ilginç bir tesadüfü ortaya çıkardı! 20 yıl sonra yeniden aynı dizideler! 7

Gülperi dizisinin konusu:

Çekimlerine İstanbul’da başlanan ve Gaziantep’te devam eden dizinin merakla beklenen setinden ilk kareler, ekranların yeni ikilisi Timuçin Esen ve Nurgül Yeşilçay’dan geldi. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin sarsıcı hikayesi de kadrosu kadar izleyicisini derinden etkileyecek. Dizide Nurgül Yeşilçay, Gülperi karakterine, Timuçin Esen ise Avukat Kadir karakterine hayat verecek.

Bir süredir ekranlardan uzak olan başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, dizide kaybettiği eşinin ailesi tarafından üzerine atılan iftira sebebiyle üç çocuğunu kaybetme eşiğine gelen bir anneyi canlandırıyor. Eşinin ailesi tarafından zihinleri bulandırılmış ve engel olamadığı için ellerinden kayıp gitmeye başlamış üç çocuğunun kalbini yeniden kazanmak, kendi adını onların diline yeniden “anne” olarak kazımak için savaşan Gülperi’nin yürek burkan hikayesi yeni sezonda ekran başındaki izleyenleri derinden sarsacak.

Çocuklarını yeniden kazanmak için gözünü kırpmadan sonunu göremediği bir mücadeleye giren Gülperi’nin dizide en büyük destekçisi ise başarılı oyuncu Timuçin Esen’in canlandırdığı avukat Kadir karakteri olacak. Gülperi; mücadelesinde hiç beklemediği kadar yanındaolan Kadir’in desteği ile karşılaştığı zorluklar karşısında ayakta kalmaya çabalayacak.