Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi dizisinde herkesi şaşırtan olay!

Gülperi dizisinde herkesi şaşırtan olay!

tarafından ker_def
“BENİM BAŞKA GİDECEK YERİM YOK!”

Yapımını Tims&B’nin yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, Show TV’nin iddialı dizisi “Gülperi”nin merakla beklenen altıncı bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Gülperi’nin karşısında oğlunu bulduğu tanıtımda gözyaşlarına hakim olamayan Hasan’ın, “Benim başka gidecek yerim yok!” diyerek evine geldiği anlar dikkat çekiyor.

Anne-oğlun konuşmaları duygusal dakikalara sahne olurken, Hasan’a sarılan Gülperi’nin mutluluğu gözlerinden okunuyor. Hasan’ın hapishane çıkışı dedesinin arabasına yönelmesiyle Gülperi yıkılırken, neler olacağı merakla bekleniyor.

Gülperi’nin Cuma akşamı ekrana gelecek 6. bölümünde Gülperi, Hasan’ın özgürlüğü ve mutluluğu için ondan vazgeçme kararı alıp, kendisini en kötü duruma yani Hasan’ı kaybetmeye hazırlamıştır. Hasan’ın ise kafasında başka bir plan vardır ve bu durum herkesin hayatını değiştirecektir. Kadir, Şeyma’nın kendisinden gizlediği her şeyi öğrendikten sonra çok sinirlenir ve yeni bir karar alır.

Herkesin yaptıklarının bedeli ödemesini isteyen Kadir, gençlik anılarını hatırlamaya ve hayatında yaptığı tercihleri sorgulamaya başlar. Bedriye, üzerinde kurulan evlilik baskısına kendince kesin bir çözüm getirmeye çalışır. Gülperi hala aile olabilmek için tüm gücüyle çabalarken, bir yandan da bu uğurda çocuklarını korumak için hayatını tehlikeye sokacak bir olayla karşılaşır.

Gülperi dizisinde herkesi şaşırtan olay! 7

Yönetmenliğini Cem Karcı’nın senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın üstlendiği Gülperi’nin yeni bölümü Cuma günü saat 20.00’de Show TV’de!